Drittlei lekser

Hei!

Haha, ja sen blogging så dere skjøner kanskje greia med overskriften? Men skal ikke klage mer enn dette da.. Dagen i dag har jeg brukt på lekser og innlevering i norsk. Var en tur i Skien etter skolen og var med kjæresten min en stund mens mamma ordnet noen greier. Utenom det har jeg ikke gjordt noe serlig i dag. Lagde wok til middag, nammm. Og så har jeg muligens funnet ballkjolen min, men sliter enda siden det skal være et maskerade ball og jeg ikke har funnet meg en maske enda. Så har dere forslag til hvor man får tak i pene masker er det bare å komme med dem!


Har også kjøpt meg nytt mobildeksel i dag, rent og enkelt. Har hatt lyst på en sånn til å ha kort og sånn i lenge, er nemmelig veldig mye flinkere til å passe på mobilen min enn jeg til å passe på lommeboka. Så å kunne slå to fluer i en smekk er jo kjempe kjekt, men har ikke funnet noen jeg likte før nå. Helt enkel, og ganske så fornøyd i grunn. Den er hvit så det passer mobilen min. 

 Hva har du gjordt i dag?

♥ Likte du mobildekselet?

2 kommentarer

Janne

12.11.2013 kl.10:01

så fint det va <3 du e kjempeflink:)

Cassandra Lysgård

13.11.2013 kl.21:57

Fint og enkelt deksel. :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits