Jay me!

Heisann! Jeg er endelig tilbake igjen etter en trolig slitsom uke med alt for masse innleveringer og prøver. Kom til et punkt der jeg ikke gjorde annet enn skolearbeid hele uka. Denne uka er deg også mye å gjøre, men tar meg tid til noen innlegg framover. 

I dag er siste dagen før mamma reiser ut på jobb, så derfor feiret vi 17 års dagen min i dag, sånn at hun fikk feiret litt med meg og! Vi har spist god middag, og jeg har fått gave og min søte lillesøster har laget skillingsboller til meg♥ Blir så glad av sånnt. Jeg og Taran har brukt dagen til å se på the Vampire Diaries, så nå blir det hstorielesing til jeg legger meg... Har prøve til fredagen, så har egentlig god tid til å lese, men onsdag og torsdag er fullbokket så da må man lese på mandager.. haha, overlever nok! 

 

Var forresten på svanesjøen på ibsenhuset i går kveld. Utrolig morsomt å få sett en ordentlig ballett, selv om det ikke var så bra som jeg hadde forestilt meg..
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits