Bursdagsfeiring

God lørdag folkens!

I går feiret jeg bursdagen min sammen med venninene mine. Det var ikke alle som kunne komme, men koselig hadde vi det fordeom. Vi spsite natchos og snakket sammen og jeg fikk kjempemange fine gaver! For noen herlige venner jeg har. To av dem sov over noe som var kjempegøy, for jeg har egentlig ikke vært så mye med bare dem alene, men det er definitivt noe som kan gjøres igjen! Selv om jeg og Cathrine skal sove lenger enn åtte neste gang.. Planen var å se fil men vi endte opp med å ha pandoras eske, noe som gikk ganske vilt for seg igrunn. Janne måtte desverre reise hjem tidlig, hun reiste før vi ble ferdige med alle spørsmåla, og noen av de som var til henne hadd vært gøy å få høre svaret på. haha. Vii voknet jo så tidlig til morgenen i dag, og det eg egentlig helt greit for meg, jeg klarer ikke sløse bort dagen ved å sove lenge, uansett når jeg legger meg. Så vi fikk god tid til å bare ligge å snakke før vi lagde en skikkelig god frokost. Lagde eggehakk, rundstykker og kakao. ♥ mmm ♥. Som vi koste oss med når vi så på film.
Måtte bare legge ut det siste her.. HAHANå går solen snart ned og klokka har akkurat passert to, kjenner jeg blir litt deprimert av tanken, ville gå tur med kjæresten min som jeg parkerte hos søskenbarnet mitt i natt. Men vi får se da, kanskje jeg får dratt han ut en tur når han kommer etterpå, hvis ikke blir det vell litt mer kakao og serie eller film titting på meg i dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits