T.G.I.F

Heisann!

Nå ligger jeg klar for å sove, god og mett. Etter vi hadde vært å skutt i dag (noe som ikke gikk så bra som ønsket, så det snakker vi ikke om...) reise vi, jeg, Taran, kjæresten til pappa; Inger og pappa ut for å finne en plass for å få i oss noe mat. Vi endte på Friday's og de har faktisk skikkelig god mat der! Visste at det var mange som spiste der forde "alle andre" gjorde det. Men maten var veldig god, og de som jobbet der var veldig koselige. 

Dette er da Inger og faren min. Jeg og Taran delte en tallerken med spareribs, forde vi ikke var så veldig sultne. Skikkelig godt, men skikkelig grisete!
 

Og så fikk vi dessert da! Jeg hadde vanileiskrem med sjokolade og karamellsaus. Mmmm. Men fikk smake på det de andre spiste også da, godtemomsen som jeg er. Dette var da kelneren vår. Inger hadde det veldig morsomt med å få han til å ta bilde sammen med oss, men det litt gøy også da. Å kunne være helt turist! Tenkte jeg skulle gjøre det hjemme en gang, bare ta med meg kameraet og ta bilder av alt jeg så, sånn som kineserene. Lage et inlegg om det og bare ha det skikkelgi gøy med det. Måtte nesten tatt med meg en vennine, men tar jeg med Sara så blir ingenting flaut lenger så det er jo en ide!

 

 

 Hva har du gjordt i dag?

♥ Har du spist på Friday's før? Hva er din mening?

 Én kommentar

Janne

01.12.2013 kl.16:49

ååå det så koselig ut <3 lykke te med skytinga!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits