2014 Bucket List

 
I tilleg til nyttårsforsettelsene jeg har laget meg har jeg også skrevet en bucket list det jeg skriver ned de tingene jeg vil gjøre og hva jeg skal ha oppnådd i løpet av 2014, og ettersom jeg gjøre disse tingene skal jeg krysse dem av! Jeg kommer nok til å tilføye mer, men dette er i hvertfall starten. Noen av dem ligner mer på nyttårsforsetter enn dem helt øverst, men jeg fant ut at de får være med de også.
Andre ting jeg kommer til å gjøre er å tilbringe en hel dag i sengen sammen med kristoffer og se disney filmer, han vet det ikke enda men jeg kommer til å tvinge han ♥ Jeg vil også prøve å få til at jeg lager en ny oppskrift minst hver uke. Det blir i hvertfall 52 oppskrifter så dere kan glede dere! Jeg skal også prøve ut en del av DIY tipsene jeg finner, finnes så masse fint over alt som jeg har så lyst til å prøve ut.

Har du en egen bucket liste? 

Follow my blog with Bloglovin

3 kommentarer

Kristoffer

06.01.2014 kl.18:32

Jasså? så lenge du lager frokost til meg så er det greit ;*

Anja Karine Bjørnsen

06.01.2014 kl.20:35

Kristoffer: oki <33

Kristine Svendsen

22.01.2014 kl.11:32

Så inspirerende liste!

Anja Karine Bjørnsen

22.01.2014 kl.20:33

Kristine Svendsen: Takk :) morsomt å ha noe å strekke seg etter :D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits