Løype!

Hei alle sammen! 

I dag stod jeg i bakken for første gang i år. Vi har ikke hatt noe snø før nå i det siste så det var virkelig morsomt å endelig få brukt brettet mitt litt igjen. Jeg reiste opp med Kristoffer, mamma og Taran og vi stof vell helt til det nesten stengte. Det første jeg gjorde var å tryne selvfølgelig, var ikke nedoverbakke engang... Men jeg tok en del bilder med iPhonen og det var jo veldig koselig. 

Kristoffer prøvde ut en del av hoppa her oppe også. Jeg er ikke så veldig flink på den fronten. Begynte så smått å hoppe på jordet i påska i fjordt, og da landet jeg jo i nysnå så det gjorde ikke så vondt. Men når jeg skulle prøve meg i bakken gikk jeg rett på rumpa. Så i dag ble det bare å venne seg til å stå i bakken igjen. 

Ser ut som han har ordentlig peiling på brett!


Søte kjæresten min varmet føttene mine! De var så frosne at eg trodde se skule falle av.. Vi måtte ta en pause bare etter andre turen forde de gjorde så vondt. Han ga forresten streng beskjed om at disse bildene ikke skulle ut på bloggen, men jeg syns de burde det!


Det snødde veldig mye i dag, helt på slutten ble det så ille og så dårlig lys at jeg ikke klarte å se de svære hoppa som stod midt i bakken, holdt på å kjøre rett på ett! Det ville sett bra ut.. 

Når vi kom hjem måtte Kristoffer hjem, så jeg og Taran koste oss med kakao og "Barnepiken". Gøy med kvalitetsdik med lillesøster.

 

 Hva har du gjordt i dag?

Ingen kommentarer

Janne

27.01.2014 kl.17:26

ååå så koselig! dikkan e så snåle <3

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits