Danser på bordet

Day 1: Rare ting du gjør når du er alene.

 

Superstjerne 

Jeg setter musikken på full guffe og synger og danser til så og si alle sangene som spiller. Og det er ikke litt synging og dansing heller, det er veldig mye synging og dansing med en latemikrofon i hånda. Men det er morsomt da, å spille en artist som Beyoncé eller Rihanna og bare kunne ta helt av med dansinga. Greit at det ikke er noen hjemme heller for da er det ingen som hører når jeg bommer på tonene.

 

 Matprogram 

Når jeg skal lage mat eller baker eller bare styrer på kjøkkenet later jeg som om jeg har mitt eget tv program. Jeg forteller om alt jeg gjør, på engelsk, slik som de kokkene i matprogrammene gjør. Leker litt Jamie Oliver eller Gordon Ramsay, kutter grønnsaker veldig fort og sier sånn "og siden jeg ikke har jukset litt må vi vente i 40 min til kaken er ferdig". Haha, okei det er kanskje litt rart. Men det er virkelig morsomt. De gangene jeg kommer over ord jeg ikke vet hva heter på engelsk, blir det som regen en veldig god "the julekalender" blanding av engelsk og norsk.

 

Kattehviskeren 

De gangene jeg er alene hjemme er heldighvis pus der, hun heter Tigerlilje og har vært min siden jeg var gansk eliten. Hun  oppfører seg ganske ofte som en hund, følger etter oss på tur eller tigger etter mat... Og når jeg da ikke snakker med megselv snakker jeg til henne. Det blir mest som å snakke til seg selv, for hun svarer ikke, men hun er kosete da så når du snakker til hun bare kommer hun og kneker seg innat klærne dine. 

 

Nå er jeg så trøtt at jeg tror jeg nesten bare må legge meg, god natt godtfolk. 

Én kommentar

Janne

29.01.2014 kl.12:18

hahha,så søøt du e ANJA!! <3

Anja Karine Bjørnsen

29.01.2014 kl.17:04

Janne: haha, takk <3

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits