Change

Day 2: Hvordan har du forandret deg di siste to årene?

 

Di siste to årene har jeg forandret meg ganske mye. Det har vært veldig mye opp og ned, både på selvtillit og innstilling til forskjellige ting. Jeg har fått et ganske dårlig selvbilde etter jeg gikk en del opp i vekt når jeg hadde kyssesyken. Men jeg har på en måte bestemt meg litt mer på hvem jeg vil være og hva jeg liker å gjøre på fritiden.

Når jeg blir stor vil jeg jobbe med dyr, mennesker eller miljøet. Det må bli en av dem, så lenge jeg hjelper til med noe. Om det er som dyrepleier, eller lærer i et utviklingsland eller som en bonde som dyrker økologisk mat så går det for det samme, så lenge det ikke er nordsjøarbeider. Drømmen har alltid vært dyrlege, men dyrlege i Norge høres så kjedelig ut, derfor vill jeg utdanne meg til viltdyr-dyrlege for afrikanske dyr. Etter jeg var i Zimbabwe i 2012 har jeg vell blitt mer sikker på at det er riktig for meg. 
Jeg har også blitt mye mer eventyrysten. Å se, smake, føle og oppleve det verden har å by på er noe jeg har lyst til, så et friår etter videregående må nokk til. Jeg har også blitt mer oppmerksom på hva jeg spiser og hvor det kommer fra, at det er bra for både meg og miljøet. 

I klesveien kan jeg ikke påstå att jeg har blitt noe flinkere, men jeg vet sånn inders inne hva jeg vil gå i så en dag klarer jeg vell å begynne å bruke den stilen. 

 

2 kommentarer

amalie99

29.01.2014 kl.17:53

så fine bilder<3 super blogg stå på videre!

Anja Karine Bjørnsen

29.01.2014 kl.20:47

amalie99: Tusen takk! Motiverende :D

Janne

29.01.2014 kl.21:55

Åhh! Det hadde du passa så godt te :D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits