Let's fly away

Day 4:  Fem land du vil reise til og hvorfor.

 

Australia 


Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Australia! Det ser så idyllisk ut, med surfing, klart vann, kule mennesker som snakker morsomt og morsomme dyrearter. Jeg har hatt en del om Australias historie opp gjennom skolegangen, så det kan hende jeg ser på landet som mer enn det det egentlig er. Men jeg har uansett utrolig lyst til å reise til dette landet og få oppleve det. Hvis jeg skal utdanne meg til vertinær i Australia vet jeg at det går ann å få utdanningen godkjent, så å bo der et år eller to hadde vert perfekt.

 

Italia 

Jeg har aldri vært i Italia men det hadde vert så gøy. Alle bildene jeg har sett fra landet er så fine! Jeg kunne også godt tenkt meg å bo her en stund bare for å få oppleve kulturen, og det ordentlige Italia. Som jeg håper innebærer pizza, vin, masse mer mat, og avslappede mennesker. Det ser så romantiskt ut der, og mye kunst og historie. Så å reise til Italia hadde vert en opplevelse.

 

Frankrike

The city of love. Okei, jeg kan godt bo her også et år eller noe, for å være ærlig så har jeg ingen planer om å bo noe serlig i Norge før jeg regner som pensjonist. Og kanskje ikke etter det heller. Men Frankrike er jo så nydelig! Nice og Paris og alt sammen. Jeg har hørt at det kan være ganske farlig utenfor Paris, men igjen, hvor er det det ikke er farlig lenger i verden? Å få se eiffeltårner, gå til toppen og bare kunne se ut over byen, eller sitte på en gatecafé og bare se på mennesker en hel dag er noe jeg må gjøre når jeg reiser til Frankrike.

 

Afrika 

Selvfølgelig er ikke Afrika et land, det er jo et kontinent. Men jag klarte ikke å bestemme meg for bare ett land i Afrika jeg vil resie til. Som sagt tidligere kunne jeg tenke meg å jobbe i et av utviklingslandene på dette kontinentet. Og jeg hart fortsatt så mye å se, og kulturer å oppleve i disse landene at jeg ikke vil velge vekk noen. Landene jeg har vært i har vært så fine, men de har ligget sør på kontinentet, så å reise til et land mer nordliggende eller i midten av Afrika hadde vert veldig gøy!

 

Cuba

JEG MÅ TIL CUBA! Jeg må oppleve dette landet før det blir sånn som alle andre land. Og jeg er stressa for at jeg ikke kommer til å rekke det. Læreren min sa det på ungdomsskolen, en vennine sa det når jeg begynnte på videregående. "Cuba kommer til å bli demokratisk, du må oppleve det slik som der er nå". Men der er jo to år siden! Landet er jo så nydelig, og hvis jeg kunne ville jeg reist dit med en gang, i dag for eksempel. Men det kommer ikke til å skje, tror ikke jeg kommer til å reise dit i år heller. Så får håpe det blir en tur neste år eller noe!

 

 

Hvor vil du reise?

Én kommentar

Emilie Hauge

31.01.2014 kl.13:05

Ønsker å reise til Australia, New Yourk, Maldivene, California, Kina, Singapore og Afrika :)

Anja Karine Bjørnsen

31.01.2014 kl.16:30

Emilie Hauge: Høres bra ut! :D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits