Love, oh love

Day 5: Din deffinisjon av kjærlighet ♥ Jeg tror at det å virkelig elske noen vil si at man er villig til å gjøre hva som helst for den personen, man er villig til å gi opp egne drømmer for din partners. Kjærlighet handler om å stole på hverandre, å kunne fortelle hverandre alt og å kjenne friheten i å være seg selv, usminket. Det handler om å ha fler gode enn dårlige dager, å få hverandre til å le når man helst vil gråte og å sitte sammen og aldri gå lei av å bare snakke sammen. Ekte kjærlighet handler om de små tingene, de man egentlig ikke tenker så mye over, som å legge igjen en lapp der det står "Jeg elsker deg". Eller å åpne døren og si "damene først". Eller tappe i badekaret når din kjære kommer hjem og er sliten, uten å spør, men du bare vet at de trenger det. Og man skal ha lyst til å gjøre sånne søte ting, det skal ikke oppfattes som et mas. Jeg tror også at det er viktig å være tiltrukket av hverandre fysisk, uansett hvor mye man sier "det er innsiden som teller". 

Jeg vet ganske mange "eldre" mennesker sier at sånn type kjærlighet ikke finnes, de snakker bare om å sammarbeide og lignende. Men det blir jo helt feil! Det skal krible i magen når du ser personen du elsker, uansett hvor lenge dere har vært sammen. Kanskje det dabber litt av etterhvert men den gode følelsen skal ikke forsvinne. Det irriterer meg så når voksne sier slikt. Hva skal jeg liksom forvente når jeg blir eldre?

Det er egentlig ganske vanskelig å deffinere kjærlighet, det er så stort og viktig. 

 

Hva mener du om kjærlighet? 

3 kommentarer

wa2wo.blogg.no

01.02.2014 kl.22:39

Jeg er veldig enig i det du skriver og synes også det er viktig å ha troen på den ekte kjærligheten, ikke bare "samarbeidet". Selvfølgelig vil ikke den kriblende følelsen være nøyaktig den samme kriblende følelsen når man har vært sammen lenge, men den gode følelsen, den er viktig å bevare mener jeg. Vi har vært sammen i 7 år og det har egentlig gjort at vi føler vi først begynner å kjenne hverandre skikkelig nå, men likevel den dag i dag har vi begge den gode følelsen av å se hverandre, dette på tross av at vi bor sammen og tilbringer ekstremt mye tid sammen. Jeg tror det er viktig å trives skikkelig i hverandres selskap, ikke bare slå seg til ro med at det skal være "ok" sammen. Vennskap i et forhold og i kjærligheten er viktig:)

Janne

01.02.2014 kl.23:40

helt enig!!

Anja Karine Bjørnsen

02.02.2014 kl.00:42

wa2wo.blogg.no: Så bra dere har holdt samen så lenge! :D Det er koselig å høre,håper dere klarer mange fler år :)

Anja Karine Bjørnsen

02.02.2014 kl.00:42

Janne: :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits