Ten years from now

Day 6: Hvor ser du deg selv om 10 år?

 

Om 10 år er jeg 27 år gammel, det er rart å tenke på, men det virker ikke så veldig gammelt. Jeg kan vedde på at jeg akkurat er ferdig med utdannelsen min og har så vidt begynnt å jobbe. Forhåpentligvis har jeg turt å følge drømmen min, og fått meg en jobb i et land i Afrika, eller jobber som nue kult i et annet land. Jeg har nok penger til å klare meg, men sikkert ikke i bøtter og spann siden jeg er nyutdannet. Og jeg bor i et veldig søtt hus eller en søt leilighet. Lyst, ryddig, med litt sånn boho-innslag. 

En hund er et must. Eller en katt, eller noe dyr av noe slag. Helst hund. Haha. Men ja, i hvertfall dyr er en viktig ting, og jeg har alltid hatt lyst på en hund. Et søtt lite kosedyr som bare elsker meg! Treningsbuddy og greier. Jeg håper jeg har klart å holde på de fleste vennene jeg har nå, og at vi er sammen kjempeofte og finne rpå masse morsome ting sammen. Og så har jeg kansje en søt kjæreste da. Ikke sikkert, men det går vell ann å håpe. Jeg har fortsatt å trene og å spise sunt, og har en sunn livsstil, med både fysisk og psykisk god helse.Hvor ser du degselv om 10 år fra nå?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits