Sing me a lullaby

Day 8: Tre ting du alltid har hatt lyst til å gjøre. 

 

Lære å danse ballett 

Siden jeg så på Angelina ballerina som lita, har eg alltid hatt lyst til å lære meg å danse ballett. Dere husker vell henne? Den lille hvite musa med rosa kjole og silkebånd som hun drev å snurret rundt  med? Åe, det var så skjønnt. Men her jeg bor kan jeg ikke påstå at det fins det beste utvalget i hobbyer og sporter, det går mest i fotball her som i andre små bygder. Så derfor har det ikke blitt noe ballet på meg. De har faktisk hatt veldig mye annet her, en del hip hop, og noe magedans, også noe sånn freestyle ish, men ikke ballett. Så det er noe jeg må prøve ut før jeg blir gammel.

 

Bo på gård

Jeg har alltid vært veldig glad i dyr. Så når jeg var mindre la jeg planer om å flytte til Odda, forde der var det så fint, og få meg morelltrær, hest og hund. Og kanskje noen epletrær, katter og kuer. Jeg har ikke helt slått fra meg den ideen, men siden jeg egentlig vil jobbe i utlandet så tror jeg det vil bli litt  vanskelig å pendle fra Odda til Afrika hver dag... Grunnen til jeg vil bo på bondegår er vell egentlig bare det at jeg er veldig glad i dyr, og vil ha dyr rundt meg som voksen. Og så er det jo morsomt å kunne så sin egen mat da, eller så er det vel bare jeg som er sær, haha.

 

Vinne LS

Jeg begynnte å skyte som åtte-åring og siden mitt første Lansskytterstevne i 2008 i Førde har jeg hatt lyst til å vinne LS. Det har jeg da ikke klart enda, og nå er konkuransen tusen ganger vanskeligere siden jeg går opp i senior og skal skyte på 200 og 300 meter i stedet for 100. I tillegg må jeg skyte ganske masse stående og jeg kan ikke si jeg trener sp veldig mye i skyting. Så det er noe jeg må gjøre noe med hvis jeg vil ha en sjags på en pokal!

 

 

Har du noe du alltid har hatt lyst til å gjøre?

 

3 kommentarer

Silje

04.02.2014 kl.23:34

Er det slutt mellom deg og Kristoffer?:(

Anja Karine Bjørnsen

05.02.2014 kl.10:48

Silje: Ja det er det :(

Silje

05.02.2014 kl.15:13

Åja, så kjedelig :( Dere som var så søte sammen!

Har lest bloggen din en stund, du er utrolig flink til å blogge. Liker bloggen din veldig godt :)

Anja Karine Bjørnsen

05.02.2014 kl.21:34

Silje: Jaa :(
Tusen takk, gøy å høre :D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits