08.02.2014

Day 12: Tre ting du liker med degselv og hvor konfortabel du er i din egen kropp.

Jeg syns selv jeg er en veldig sterk person, og da tenker jeg i hovedsak psykisk. Jeg har godt gjennom ganske mye og får høre det en del, så da velger jeg å tro at det stemmer. 
Jeg liker smaken min. Ikke det at jeg akkurat har alle tingene som deffinerer den, men jeg kommer til å få dem etterhvert. 
Jeg liker det at jeg er ærlig. Jeg mener det jeg sier. 

// bildet er fra i sommer
Jeg liker ikke kroppen min eller hvordan jeg ser ut. Jeg syns jeg er for stor, likt som kanksje ganske mange andre jenter på min alder. Jeg har egentlig ikke vært noe fornøyd med megselv siden jeg gikk på barneskolen en gang, men i slutten av 10-ende klasse hadde jeg ca en måned med et bra selvbilde. Jeg var på mitt største, men likevell hadde jeg liksom "godtatt" det og var stort sett veldig fornøyd og selvsikker. I dag er jeg ikke konfortabelt i mitt eget skinn. Jeg har ingen falt mage, ikke noe thigh gap eller slanke legger. Leggene mine har alltid vært store og det har vært eg stort problem for meg både psykisk og fysisk. Når jeg skal kjøpe nye sko passer ingen av dem som går over leggene og de er veldig stive så når jeg går gjør de som regel vondt. 
Men jeg har ikke tenkt til å finne meg i å føle det sånn lengre. Jeg liker å trene og å spise sunnt, så nå er det bare utskeielsene som må ta slutt!
Hva mener du om degselv?

4 kommentarer

Irma Olsen

08.02.2014 kl.18:23

Veldig fint innlegg, og du er utrolig pen!

Kjempe fin blogg du har forresten, stå på videre! Ha en god helg :) - også vil jeg bare minne om at jeg har Ukens blogg påmelding, så det er bare å melde seg på!

Anja Karine Bjørnsen

08.02.2014 kl.18:30

Irma Olsen: Takk :)

Janne

08.02.2014 kl.20:19

du er perfekt snuppa<3

Anja Karine Bjørnsen

08.02.2014 kl.21:21

Janne: takk <3

Kristoffer

09.02.2014 kl.16:38

Savner dette smilet

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits