I rock

Day 13: Noe du er god på/i.

 

Jeg er kjempeflink til å skyte! Det er nesten litt flaut, for jeg trener nesten aldri, og likevell ligger jeg på topp av resultatlistene. Det blir som regel trening en gang i uka max, hvis ikke ingen. Selvfølgelig er det stever og som man kan regne som treninger, men når andre spørr hvor mye jeg eller lillesøstera mi trener så blir svaret som regel "Veldig lite, nesten aldri egentlig".

Det er ganske dumt for jeg vet at hvis jeg hadde tatt meg tid til å  faktisk bare ta på meg skytterutstyret og tørrtrene for 15 minutter en gang i bland, eller proriterte å reise på skyttertreninga i stedet for å gjøre den biologileksa jeg egentlig kan gjøre i morgen, ville nokk resultatet bli enda bedre. Men skytetreninger blir som regel nedprioritert ettersom jeg er så opptatt av skolen. 

 

 

Til å være amatør tror jeg at jeg er ganske flink til å danse og synge. Oga kanskje til å bake og å lage mat. Dette kan jeg jo ikke si for sikkert da, men selv syns jeg at jeg er det :-)


Regner med å få en del hat etter dette innlegget, janteloven, men jeg er god til å skyte om dere syns det er reit at jeg sier det selv eller ikke.

Én kommentar

Kristine Svendsen

10.02.2014 kl.15:11

morsomt å vite :)

Anja Karine Bjørnsen

10.02.2014 kl.16:41

Kristine Svendsen: haha, ja :P

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits