InstaInstaInsta

kcvTqSnENMkcYLooHEC2kcB2qpnEAnkP9GSLHELz

1. Tapas med familien på Bakgården // 2. Min første froze youghurt med kokkosnøtt smak! // 3. Selfie // 4. Bilde av tumblr en min!

 

Heisann hoppsann!

I morgen, klokken fire, skal jeg stå opp for å fly til Teneriffe! Jeg gleder meg så mye. Hele dagen i dag har gått til å pakke og å reise. Etter at vi hadde satt baggasjen opp på romene våre her på hotellet reiste vi ut for å finne en plass å spise middag. Og det skulle visst vise seg å være vanskeligere enn som så. Vi gikk fra resturang til resturang der det var fult over alt helt til vi, etter mye om og men, bestemte oss for å spise på Bakgården. Og så sååå god mat de har der! Vi spiste noe de kalte tapasfjøl som er en egenkomonert tapas servert på en fjøl. Dette ble nesten som en liten kick start på spania-turen og jeg gleder meg så sykt mye!

 Nå, i skrivende stud, har jeg lagt meg på hotellet sånn at jeg snart kan legge meg til å sove. Bildene over er tatt fra Instagramen min HER, og jeg må bare beklage for at jeg ikke har rørt bloggen de siste tre dagene, men det har rett og slett vært for mye skolearbeid. Derfor setter jeg challengen litt på pause. Slik at jeg slipper å styre med den på teneriffe og så kan jeg bare begynne igjen der jeg slapp når jeg kommer hjem igjen! Jeg skal prøve å blogge litt mens jeg er på teneriffe men jeg vil ikke love noe. 

 

Hvordan har dagen din vært?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits