Tenerife

Hola!

Her på tenerife er det så koselig! Vi har gått turer sammen med besta og bestefar hver dag. I går var vi på Las Americas og shoppet, jeg kjøpte ikke så mye men fikk kjøpt meg noen smykker, en parfyme, en suvernier kopp og noe klær. Senere på kvelden spiste vi kjøttboller og brun saus i leiligheten til besta. 

På søndagen, dagen vi kom, spiste vi paella på en av de lokale resurangene der kelnerene var i pensjonistalderen og kunne nesten ikke et snev engelsk! Så da måtte jeg snakke spansk for alle penga! haha. Skulle sett han spurte meg på spansk om jeg snakket litt spansk og når han hadde gått så alle på meg med sultne øyne og lurte på hva han hadde spurt meg om!

Både i dag og i går har alle sammen vært å jogga, til og med den flinke pappaen min! Og i dag løpte vi opp på toppen av et av fjellene her og så på soloppgangen og spiste frokost. Det var så nydelig, og maten her er kjempegod. Alt av brød og pålegg og frukt smaker kjempegodt, men det er kanskje på grunn av varmen

Senere i dag skal vi til las Americas igjen, og skal spise Lunsj på Hard Rock Cafe og se litt mer av byen. I dag er det en del kjøligere enn det har vært de to tidligere dagene, men det er jo fortsatt varmt. 

Bildene tar veldig lang tid å laste opp så det for holde med noen få bilder til jeg kommer hjem. 

 

Hva har dere gjort de siste dagene?

Én kommentar

Janne

18.02.2014 kl.12:53

åå så koselig anja! kos dikkan massemasse og hels den fine familien din <3

Anja Karine Bjørnsen

18.02.2014 kl.21:26

Janne: det skal me! :D skulle hilse tilbake :))

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits