Karrisuppe

Heisann, da syntes jeg dere skulle f en liten oppskrift av meg. Jeg er syk s har vrt hjemme fra skolen i dag og i gr, men Inger var s grei at hun laget kyllingsyppe til meg tidligere i dag!

Her er oppskiften, den er opprinnelig Taran sin, s all kredit til henne. Vi har ikke pleid ha grnnsaker i rett og slett forde vi ikke tenkte p det tidligere, men det har fltes som om noe har manglet s vi fant ut at neste gang skal det oppi med grnnsaker! Hvis du har grnnsaker oppi ville jeg annbefalt ikke bruke s mye kylling forde det er ganske masse kylling beregnet p en person.

2 personer

Ingredienser:

- ca.400g kyllingkjttdeig

- 1 vanlig lk

- en halv chilli

- 1-2 hvitlksfedd (kommer ann p om du liker hvitlk eller ikke)

- 0,5 dl utblandet kyllingbuljong

- 1 boks kokosmelk

- 2 ss creme fresh

- 1,5 ts karri

- en halv ts gurkemeie

- salt og pepper etter smak

du kan ogs steke grnnsaker ha oppi hvis du nsker det for eksempel sjampinjong, gulrtter og/eller paprika er godt.

Slik gjr du:

1. Stek kyllingkjttdeigen, chilli, lk og grnnsaker i olje sammen med karrien.

2. Hell over buljong, kokosmelk, creme fresh, gurkemeie og salt og pepper. Det kan vre lurt ha det over i en kjele p dette punktet hvis du har en liten stekepanne.

3. La den s putre i noen minutter til du ikke orker vente lengre ;-)

P.S; den kan vre litt sterk for noen s du fr smake det litt til etter slik du nsker den.

♥Bon appetit

n kommentar

VI MOT VERDEN

28.02.2014 kl.19:17

Liker virkelig bloggen din! :-)

Gjerne ta en titt p vr, og meld deg inn i konkurransen av vinne et gavekort p blivakker p 200kroner!

uunspoken

28.02.2014 kl.22:12

den s god ut :D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjrnsen, jeg er en 17 r gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og lage mat. Drmmen min er f oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.



Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier




Arkiv









Gratisdesign laget av Tonjemt


hits