El otoño

Day 21: Favoritt årstid og hvorfor.

 

God morgen søtinger!

Den her  er litt vanskelig, rett og slett fordi jeg liker alle årstidene. Jeg gleder meg jo noe helt grusomt til sommeren for å finne på masse kødd. Våren er så fin for da kommer alle blomstene, og vinteren er fin med masse snø! Men favorittårstiden min må være høsten. 


Jeg har alltid likt høsten litt ekstra, kanskje forde jeg er født da, haha neida. Men jeg har alltid syns det har vært så fint! Også er det litt hele greia med høsten, og alle de tingene jeg assosierer med årstiden. Du kan for eksempel reise på telt-tur og grille, gå på jakt, du kan spise så masse suppe du bare orker, og drikke så masse te og kakao som mulig. Fargene på trærene skifter, så når du går bortover og bare ser på de flotte fargene syns jeg det ser så koselig ut. Det blir også kjøligere i lufta, men ikke så kaldt at du må finne fram boblejakka. Jeg vet ikke hva det er som gjør at jeg liker høsten så godt, kanskje forde det er deilig å få tid til å tenke på alt det morsome du gjorde i løpet av sommer, eller alle hytteturene du vil reise på til vinteren, at det snart nermer seg jul igjen. 
Hva er din favorittårstid?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits