Det visste jeg ikke!

Day 22: 15 fakta om deg selv. 


Oi, det var mange faka.. Jaja vi får vell bare begynne.
1. Jeg liker nesten all slags mat, bare ikke lutefisk. 
2. Jeg elsker å lese bøker, men tar meg ikke tid til det i hverdagen. Jeg liker også å bake og å lage mat, men dette blir som regel også nedprioritert desverre...
3. Jeg er veldig glad i actionfilmer og komedier, men som hos nesten alle jenter er favorittsjangeren romantisk komedie. 
4. JEG VIL REISE HER IFRA OG OPPLEVE VERDEN! 
5. Fire er lykketallet mitt.
6. Jeg liker å stå på snowboard.
7. Jeg har en katt som heter Tigerlilje, etter indianerprinsessen i Peter Pan, og jeg har hatt henne siden jeg begynte i første klasse!
8. Kameraet mitt er Canono EOS 600D og jeg har tre linser til det, en Canon 50mm, en Canon 18-55mm, og en sigma 50-200mm. Neste på ønskelisten er en 85mm eller en makro linse. 
9. Når jeg var liten likte jeg ikke smaken av vann, så drakk bare melk. 
10. Jeg er veldig flink til å rote bort ting, og de trenger ikke være små ting heller! For øyeblikket har jeg rotet bort kamerastativet jeg kjøpte før jul, og hvordan kan man rote bort et kameratativ?!
11. Jeg kommer aldri til å jobbe på en oljeplatform.
12. Hvis jeg kunne vært et dyr tror jeg jeg  ville vært en kenguru slik at jeg kunne puttet alle tingene mine i pungen. Eller kanskje en elefant, det er jo om å gjøre å være størst så du kan jo spise hva søren du vil! Hvem ville ikke vært en elefant?
13. Jeg har lyst til å tjene mine egne penger. 
14. Hvis jeg bare fikk bestemme hvordan ett rom i mitt fremtidige hus skulle sett ut, ville jeg endt opp med å slå sammen hele huset til ett stort rom og bestemt utseende på det. Jeg er en veldig kontrollfreak. 
15. Jeg er veldig glad i sterk mat, men den trenger ikke være så veldig sterk før jeg begynner å grine og snørra renner, haha æsj. 
Ja det var femten, håper du syns det var litt morsomt å lese! Ha en fin dag videre :-D
 Noe du ikke visste?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits