My sting might kill

Day 24: Stjernetegnet ditt og hvordan du syns det passer deg. 

 

Okei dette blir et ganske personlig innlegg skjønner jeg, men skal prøve å være flink til å forklare og slikt underveis. Jeg er født i skorpionen noe jeg faktisk føler passer ganske bra! Jeg er ikke sikker på om jeg vil tro på alt som skrives i horoskoper og slikt, men det jeg har lest og opplevd så langt stemmer overraskende bra.

Skorpioner skal være ganske følsome og bry seg veldig mye om andre, spessielt familie og nære venner, men har veldig lett for å bli såret, selv om det ikke ser slik ut på utsiden. Skorpioner har også lett for å være litt for ærlige. De skal også være ganske hevnlystige hvis de først blir såret. Man skal kunne stole på en som er født som skorpion, men de har som regel vanskeligheter med å betro seg til andre mennesker og fortelle egne hemmeligheter. Skorpioner har som regel noe mystisk og tiltrekkende over seg og når det gjelder kjærlighet er skoriponer lidenskaplige og lojale. Det skal være ganske vanskelig å komme inn på en skorpion, sånn orgentlig, men når du først slipper inn, vil man oppgade stor lidenskap. En skorpion tenker som regel for mye og stiller store krav til både seg selv og andre. 

Dette er kort sagt en del av det jeg har lest, godt oppsumert. Jeg er ikke flink til å snakke om hvordan jeg har det, og har ført nå begynnt å åpne meg for mine nærmeste. Jeg vet veldig godt at jeg ofte er litt for ærlig, og jeg er ikke særlig flink til å pynte på sannheten heller. Uff, stakkars vennene mine.. 

Det at skorpioner er hevnlystige stemmer vell ganske godt det og, men det sier vell sitt. Jeg vil ikke si at jeg føler meg så veldig attraktiv eller mystisk, syns selv jeg virker som en kanskje litt kjedelig vanlig jente på utsiden som regel. 

Jeg kunne aldri funnet på å være utro mot kjæresten min. Det er å gå aaalt for langt, kan ikke en gang se det for meg. Så skjønner det med at vi kanskje er lojale for, nei uff, det hadde bare ikke skjedd. Og som sagt tidligere er jeg en ganske lukket person som sliter meg å slippe folk innpå meg. Jeg liker ikke snakke om dette her, her på bloggen en gang. Føler jeg utfordrer meg selv! Jeg har også veldig store krav til spessielt megselv, stiller krav til de rundt meg også, men ikke på samme måte. Jeg har alltid strevet etter toppkarakterer på skolen, de besteskyteresultatene og ja det beste av alt. Men jeg er heldighvis ikke redd for å drite meg ut da, eller prøve nye ting og det er jo veldig bra!

 

Nå er jegg rett og slett kjempetrøtt så går og legger meg nå, håper dere syns det var litt interressant å lese :-) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits