In the spotlight

Day 25: Artister eller band du har sett live.

BEYONCÉ

Jeg var å så på Beyoncé i Oslo her i fjord sammen med en venninnegjen og det var legendarisk! Jeg var ikke den eneste der med Beyoncé som mitt store forbilde og det var så morsomt og deffinitivt verdt all reisingen. Jeg satt på tribunen på nesten samme plassen som disse videoene er tatt, men de er ikke mine, der er det masse skriking og synging, haha!

Hun sang desverre ikke favorittsangen min, så en ny konsert må det nesten bare bli! Dessuten var jeg så gira, at jeg nesten ikke husker noe fra selve konserten...


BRUCE SPRINGSTEEN

Jeg var også på Bruce Springsteen i fjord vår! Pappa er ordentlig fan og jeg har klaget hver eneste gang han har reist på konset uten oss. Så denne gangen tok han oss endelig med og det mp jeg si var en opplevelse for livet! Jeg hører faktisk en del på Springteen selv og det var bare enda morsomere å se han live. Jeg viste ikke at han sang så lenge, og når konserten egentlig var ferdig begynnte hele folkemengden og synge, og da begynte han igjen også! Jeg var glad jeg hadde på meg joggesko, tror vi var inne i Telenor Arena og hørte på han synge i nesten tre timer... Men jøss det var morro!
Jeg har selvfølgelig sett andre artister og sånn live. Gabrielle var i Drangedal her for to år siden og jeg har sett Erik og Kriss og Wig Wam som alle sammen har spilt på Strannadagene. Men regner ikke med dem, for de virker liksom ikke helt som ordentlige konserter etter det jeg så hos Springsteen og Beyoncé.
Hvilke artister har du sett live?
Ingen av videoene er mine egne, men tatt fra youtube

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits