One day maybe

Day 29. Hva ville du gjort hvis du fikk gjøre akkurat hva du ville?

Hola!
Hvis jeg fikk gjøre akkurat det jeg ville, hvis jeg kunne valgt fra øverste hylle, ville jeg valgt å reise. Reise masse, over alt. Jeg vil ut og opp og oppleve! Hvis jeg kunne gjort akkurat det jeg ville, ville jeg ha ditcha skolen og bare satt meg på første fly til ett eller annet spennende land. Vise alle der hjemme at jeg er i stand til å stå på egne bein og passe på megselv ute i den store verdenen. Jeg er veldig glad i Norge, det kommer alltid til å være hjemme. Og jeg liker lufta her, naturen, klimaet og den ganske sikre økonomiske tryggheten, men det er ikke nok til å holde meg her. Jeg må ut. Jeg ville reist til Peru først og så videre til Cuba! Andre land jeg vil reise til er spessielt land i Afrika og kanskje i midtøsten, jeg er hodestups forelsket i afrika... haha. Jeg må selvfølgelig en tur i USA en gang regner jeg med, og så skal jeg til Australia.
Hvor jeg får puttet inn vetrinærutdanningen min i dette her det vet jeg ikke. Kanskje jeg heller bare får bli reiseleder eller noe lignende.
♥ Hva ville du gjordt hvis du kunne gjort hva du ville?

Én kommentar

prinsessen

09.03.2014 kl.13:52

SÅ vakker du er. Har lest noen av de siste inleggene dine. Liker bloggen din utrolig godt.

Hadde blitt så glad om du tok en tur innom min bloggen min <3

Mange klemmer fra Prinsessen

Anja Karine Bjørnsen

09.03.2014 kl.13:54

prinsessen: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits