Endelig!

Day 30: Oppgutrer og nedturer i løped av challengen. 

Da er det siste dagen av challengen dere! Føler egentlig det har gått ganske bra til å være meg, haha. 
Noen oppturer i løpet av den siste tiden må være blandt annet turen til Tenerife, at jeg fikk femmer på et engelsk essay jeg skrev. At det har begynnt å komme ordentlige vårtegn, russerevyen for tredjeklasse var skikkelig morro. Noen nedturer har det jo også været, jeg er jo ikke lenger sammen med den gamle kjæresten min. Vi har fortsatt matte på skolen, haha, og jeg som pleide å elske matte. Det er jo selvfølgelig mer av begge, men nå er jeg så trøtt at jeg ikke klarer å holde øynene åpne lenger, klokka ni på kvelden liksom. Jeg takker for meg for i dag, her er et bilde jeg tok spessielt til denne anledningen tidligere i dag ;-)
Var de ikke fine? ♥

One day maybe

Day 29. Hva ville du gjort hvis du fikk gjøre akkurat hva du ville?

Hola!
Hvis jeg fikk gjøre akkurat det jeg ville, hvis jeg kunne valgt fra øverste hylle, ville jeg valgt å reise. Reise masse, over alt. Jeg vil ut og opp og oppleve! Hvis jeg kunne gjort akkurat det jeg ville, ville jeg ha ditcha skolen og bare satt meg på første fly til ett eller annet spennende land. Vise alle der hjemme at jeg er i stand til å stå på egne bein og passe på megselv ute i den store verdenen. Jeg er veldig glad i Norge, det kommer alltid til å være hjemme. Og jeg liker lufta her, naturen, klimaet og den ganske sikre økonomiske tryggheten, men det er ikke nok til å holde meg her. Jeg må ut. Jeg ville reist til Peru først og så videre til Cuba! Andre land jeg vil reise til er spessielt land i Afrika og kanskje i midtøsten, jeg er hodestups forelsket i afrika... haha. Jeg må selvfølgelig en tur i USA en gang regner jeg med, og så skal jeg til Australia.
Hvor jeg får puttet inn vetrinærutdanningen min i dette her det vet jeg ikke. Kanskje jeg heller bare får bli reiseleder eller noe lignende.
♥ Hva ville du gjordt hvis du kunne gjort hva du ville?

"Jeg tror jeg går denne veien, jeg.."

Day 28: Favoritt dikt.

 

The Road Not Taken

Two roads diverged in a yellow wood,
And sorry I could not travel both
And be one traveler, long I stood
And looked down one as far as I could
To where it bent in the undergrowth;

Then took the other, as just as fair
And having perhaps the better claim,
Because it was grassy and wanted wear;
Though as for that the passing there
Had worn them really about the same,

And both that morning equally lay
In leaves no step had trodden black.
Oh, I kept the first for another day!
Yet knowing how way leads on to way,
I doubted if I should ever come back.

I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I ?
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference.

 

- Robert Frost 

Tumblr snakk

In the spotlight

Day 25: Artister eller band du har sett live.

BEYONCÉ

Jeg var å så på Beyoncé i Oslo her i fjord sammen med en venninnegjen og det var legendarisk! Jeg var ikke den eneste der med Beyoncé som mitt store forbilde og det var så morsomt og deffinitivt verdt all reisingen. Jeg satt på tribunen på nesten samme plassen som disse videoene er tatt, men de er ikke mine, der er det masse skriking og synging, haha!

Hun sang desverre ikke favorittsangen min, så en ny konsert må det nesten bare bli! Dessuten var jeg så gira, at jeg nesten ikke husker noe fra selve konserten...


BRUCE SPRINGSTEEN

Jeg var også på Bruce Springsteen i fjord vår! Pappa er ordentlig fan og jeg har klaget hver eneste gang han har reist på konset uten oss. Så denne gangen tok han oss endelig med og det mp jeg si var en opplevelse for livet! Jeg hører faktisk en del på Springteen selv og det var bare enda morsomere å se han live. Jeg viste ikke at han sang så lenge, og når konserten egentlig var ferdig begynnte hele folkemengden og synge, og da begynte han igjen også! Jeg var glad jeg hadde på meg joggesko, tror vi var inne i Telenor Arena og hørte på han synge i nesten tre timer... Men jøss det var morro!
Jeg har selvfølgelig sett andre artister og sånn live. Gabrielle var i Drangedal her for to år siden og jeg har sett Erik og Kriss og Wig Wam som alle sammen har spilt på Strannadagene. Men regner ikke med dem, for de virker liksom ikke helt som ordentlige konserter etter det jeg så hos Springsteen og Beyoncé.
Hvilke artister har du sett live?
Ingen av videoene er mine egne, men tatt fra youtube

My sting might kill

Day 24: Stjernetegnet ditt og hvordan du syns det passer deg. 

 

Okei dette blir et ganske personlig innlegg skjønner jeg, men skal prøve å være flink til å forklare og slikt underveis. Jeg er født i skorpionen noe jeg faktisk føler passer ganske bra! Jeg er ikke sikker på om jeg vil tro på alt som skrives i horoskoper og slikt, men det jeg har lest og opplevd så langt stemmer overraskende bra.

Skorpioner skal være ganske følsome og bry seg veldig mye om andre, spessielt familie og nære venner, men har veldig lett for å bli såret, selv om det ikke ser slik ut på utsiden. Skorpioner har også lett for å være litt for ærlige. De skal også være ganske hevnlystige hvis de først blir såret. Man skal kunne stole på en som er født som skorpion, men de har som regel vanskeligheter med å betro seg til andre mennesker og fortelle egne hemmeligheter. Skorpioner har som regel noe mystisk og tiltrekkende over seg og når det gjelder kjærlighet er skoriponer lidenskaplige og lojale. Det skal være ganske vanskelig å komme inn på en skorpion, sånn orgentlig, men når du først slipper inn, vil man oppgade stor lidenskap. En skorpion tenker som regel for mye og stiller store krav til både seg selv og andre. 

Dette er kort sagt en del av det jeg har lest, godt oppsumert. Jeg er ikke flink til å snakke om hvordan jeg har det, og har ført nå begynnt å åpne meg for mine nærmeste. Jeg vet veldig godt at jeg ofte er litt for ærlig, og jeg er ikke særlig flink til å pynte på sannheten heller. Uff, stakkars vennene mine.. 

Det at skorpioner er hevnlystige stemmer vell ganske godt det og, men det sier vell sitt. Jeg vil ikke si at jeg føler meg så veldig attraktiv eller mystisk, syns selv jeg virker som en kanskje litt kjedelig vanlig jente på utsiden som regel. 

Jeg kunne aldri funnet på å være utro mot kjæresten min. Det er å gå aaalt for langt, kan ikke en gang se det for meg. Så skjønner det med at vi kanskje er lojale for, nei uff, det hadde bare ikke skjedd. Og som sagt tidligere er jeg en ganske lukket person som sliter meg å slippe folk innpå meg. Jeg liker ikke snakke om dette her, her på bloggen en gang. Føler jeg utfordrer meg selv! Jeg har også veldig store krav til spessielt megselv, stiller krav til de rundt meg også, men ikke på samme måte. Jeg har alltid strevet etter toppkarakterer på skolen, de besteskyteresultatene og ja det beste av alt. Men jeg er heldighvis ikke redd for å drite meg ut da, eller prøve nye ting og det er jo veldig bra!

 

Nå er jegg rett og slett kjempetrøtt så går og legger meg nå, håper dere syns det var litt interressant å lese :-) 

 

Shuffling

Day 23: Putt iPoden din på shuffle "vis" de ti første sangene.

 Eminem - The Real Slim Shady

 

Miley Cyrus - Party in the USA

 

Bruno Mars - Gorilla 

 

The xx - Angels 

 

 Bruce Springsteen - I'm on fire 

 

Corey Gray - Pumped up Kicks

 

Taylor Swift - I knew you were trouble

 

 Katy Perry - California Gurls 

 

Lana Del Rey - Born to die

 

Shakira - Can't remember to forget you

 

Det er ikke alle av disse sangene jeg hører på nå for tiden, men det er i hvertfall noen av dem jeg har i spillelista mi ♥

 

Det visste jeg ikke!

Day 22: 15 fakta om deg selv. 


Oi, det var mange faka.. Jaja vi får vell bare begynne.
1. Jeg liker nesten all slags mat, bare ikke lutefisk. 
2. Jeg elsker å lese bøker, men tar meg ikke tid til det i hverdagen. Jeg liker også å bake og å lage mat, men dette blir som regel også nedprioritert desverre...
3. Jeg er veldig glad i actionfilmer og komedier, men som hos nesten alle jenter er favorittsjangeren romantisk komedie. 
4. JEG VIL REISE HER IFRA OG OPPLEVE VERDEN! 
5. Fire er lykketallet mitt.
6. Jeg liker å stå på snowboard.
7. Jeg har en katt som heter Tigerlilje, etter indianerprinsessen i Peter Pan, og jeg har hatt henne siden jeg begynte i første klasse!
8. Kameraet mitt er Canono EOS 600D og jeg har tre linser til det, en Canon 50mm, en Canon 18-55mm, og en sigma 50-200mm. Neste på ønskelisten er en 85mm eller en makro linse. 
9. Når jeg var liten likte jeg ikke smaken av vann, så drakk bare melk. 
10. Jeg er veldig flink til å rote bort ting, og de trenger ikke være små ting heller! For øyeblikket har jeg rotet bort kamerastativet jeg kjøpte før jul, og hvordan kan man rote bort et kameratativ?!
11. Jeg kommer aldri til å jobbe på en oljeplatform.
12. Hvis jeg kunne vært et dyr tror jeg jeg  ville vært en kenguru slik at jeg kunne puttet alle tingene mine i pungen. Eller kanskje en elefant, det er jo om å gjøre å være størst så du kan jo spise hva søren du vil! Hvem ville ikke vært en elefant?
13. Jeg har lyst til å tjene mine egne penger. 
14. Hvis jeg bare fikk bestemme hvordan ett rom i mitt fremtidige hus skulle sett ut, ville jeg endt opp med å slå sammen hele huset til ett stort rom og bestemt utseende på det. Jeg er en veldig kontrollfreak. 
15. Jeg er veldig glad i sterk mat, men den trenger ikke være så veldig sterk før jeg begynner å grine og snørra renner, haha æsj. 
Ja det var femten, håper du syns det var litt morsomt å lese! Ha en fin dag videre :-D
 Noe du ikke visste?

El otoño

Day 21: Favoritt årstid og hvorfor.

 

God morgen søtinger!

Den her  er litt vanskelig, rett og slett fordi jeg liker alle årstidene. Jeg gleder meg jo noe helt grusomt til sommeren for å finne på masse kødd. Våren er så fin for da kommer alle blomstene, og vinteren er fin med masse snø! Men favorittårstiden min må være høsten. 


Jeg har alltid likt høsten litt ekstra, kanskje forde jeg er født da, haha neida. Men jeg har alltid syns det har vært så fint! Også er det litt hele greia med høsten, og alle de tingene jeg assosierer med årstiden. Du kan for eksempel reise på telt-tur og grille, gå på jakt, du kan spise så masse suppe du bare orker, og drikke så masse te og kakao som mulig. Fargene på trærene skifter, så når du går bortover og bare ser på de flotte fargene syns jeg det ser så koselig ut. Det blir også kjøligere i lufta, men ikke så kaldt at du må finne fram boblejakka. Jeg vet ikke hva det er som gjør at jeg liker høsten så godt, kanskje forde det er deilig å få tid til å tenke på alt det morsome du gjorde i løpet av sommer, eller alle hytteturene du vil reise på til vinteren, at det snart nermer seg jul igjen. 
Hva er din favorittårstid?
Smiley

Day 20: Et bilde av degselv som liten

♥ liten og lykkelig ♥

Men hva hvis?

Day 19: Noe du alltid tenker "men hva hvis.." om

Hva hvis flyet styrter: Hva skal jeg gjøre da? Hvis jeg sitter på flyet og det styrter og jeg overlever og ingen andre, ser jeg det som et veldig stort problem. Men hvis jeg dør og resten av familien min eller deler overlever vet jeg ikke hva som hadde skjedd. Jeg liker ikke tenke på det, blir litt sånn "jo mer du tenker på det, jo større sjangse er det for at det skjer..." 
Hva hvis bilen krasjer: Og enda være, hva hvis jeg kjører?! Jeg husker da jeg var mindre fikk jeg panikk da jeg satt meg inn i bilen og vi begynte å kjøre, for jeg hadde jo ikke på meg hjelm... Haha.
Hva hvis jeg ikke kommer inn på di studiene jeg vil?: Dette har jeg tenkt på ganske lenge, eller hvertfall ofte nok. Medisinstudier krever skyhøye karakterer, og hvis jeg ikke å komme inn i hverken Norge eller utlandet vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Når jeg gikk på ungdomsskolen hadde vi en lærer, han fortalte oss at han hadde misunnet dem som klarte å bare gå videre med livene sine selv om de ikke hadde kommet inn på den videregående skolen de hadde som førstevalg, og bare gikk ut og satset på verden. Jeg føler dette blir litt det samme der jeg er den andre delen han ikke misunnet. Det mennesket som ville ligget hjemme og råtnet i senga forde livet mitt gikk i vasken. Haha

Hva har jeg i vesken?

Day 18: Hva har du i vesken?

mobil ♥ nøkler ♥ OB ♥ hårstrikk ♥ halspastiller ♥ vann ♥ lommebok ♥ EOS ♥
Heisann!
Dette er da det jeg pleier å ha med meg over alt. Andre ting jeg pleier å ha med meg er ibux og paracet, musikk ørepropper ting (vet ikke helt hva man skal kalle dem for alle sier jo forskjelig!) en del sminke kommer som regel med og kameraet da selvfølgelig :) 

HOT

Heisann godtfolk ♥

Da er jeg godt og vell tilbake i Norge, så jeg tenkte eg skulle ta opp igjen denne 30 days challengen. Jeg skal lage et innlegg om Tenerife turen i morgen tenkte jeg, men det er fortsatt en del skolearbeid som tar det meste av fritiden min. Tenkte jeg skulle prøve å lage en videoblogg om det jeg kjøpte, så kan godt prøve det, men vil ikke love noe for jeg er ikke så god på data greier og sånn. 


 

 

Day 17: Fem mannlige kjendiser du finner attraktive.

Haha, må bare le litt av den setningen men ja, here we go 
ZAC EFRON

LEONARDO DICAPRIO 

IAN SOMERHALDER (HAN ER SÅ KJEKK!!!)

JAKE GYLLENHAAL

RYAN SHECKLER♥ Hva syns du? 

Zzzzzz

Day 16: Noe du bare går med hjemme.

Pysjamas. Utenom det tror jeg kanskje jeg går med alt annet offentlig. Stilongs, joggebukse, onepiece... Alt slikt er jeg ikke så nøye med, men jeg prøver jo å gå i presantable klær det meste av tiden i hvertfall. 
//bildet er fra Zimbabwe i 2012
Hva er det du bare går med hjemme?

Det må bli krydderkake!

Day 15: Din favoritt oppskrift.

 

Krydderkaka til besta!! Å den er god den. Skal dele den med dere når jeg får tak i den. Takk Gud jeg ikke har den, da hadde jeg vært smellfeit, haha.

Når jeg var mindre pleide jeg å få mast meg til at hun skulle bake den. Da måtte hun som regel dobble oppskriften slik at jeg fikk halve kaka selv, og da snakker vi skuffkake... Jeg elsker den, og det er så godt med is til. Og så er den best varm da, men ja, har ikke ord. Haha, det bildet her er helt random, men det er så søtt, og Sarasnuppa er så bruuuuun! Første skoledag i førsteklasse :)

 

Hva er din favorittoppskrift?

My favorite instagrams

Day 14: Dine favoritt instagramer.

 

Hola!

Dette er da mine favoritt instagrammer. 

 

@andiclausen

kPxJ2uoREXkIGd4iIRKFkJ6CjboRNKj8r0TvIRGZ
@fashionhippiloves
kPofsjkcxykC4VpxEcwsj07zmnkc4bjgl2kGEc5L
@annijor
kPW1LERXTikMe3NYRXZ3jnoVcaRXdGkO8B4DRXbp
@freepeople
jbxd4pDh5zkP3jeejh9Y
kIOOGQDh5WkApklKjh9h
Jeg er også veldig glad i instagrammen til @giovanntenzillo. Jeg fikk dessverre ikke opp bildene hennes, så ta å sjekk den ut!
Dette er da de instagrammene jeg liker best og helst er inne på. De handler om litt forskjellig. Noe trening, mote, bilder, reisong og lignende. Jeg følger også en del andre fitspo instagrammer, men ja, disse er de jeg i hovudsak liker best.
Følg meg HER
Hva er dine favoritt instagrammer?


I rock

Day 13: Noe du er god på/i.

 

Jeg er kjempeflink til å skyte! Det er nesten litt flaut, for jeg trener nesten aldri, og likevell ligger jeg på topp av resultatlistene. Det blir som regel trening en gang i uka max, hvis ikke ingen. Selvfølgelig er det stever og som man kan regne som treninger, men når andre spørr hvor mye jeg eller lillesøstera mi trener så blir svaret som regel "Veldig lite, nesten aldri egentlig".

Det er ganske dumt for jeg vet at hvis jeg hadde tatt meg tid til å  faktisk bare ta på meg skytterutstyret og tørrtrene for 15 minutter en gang i bland, eller proriterte å reise på skyttertreninga i stedet for å gjøre den biologileksa jeg egentlig kan gjøre i morgen, ville nokk resultatet bli enda bedre. Men skytetreninger blir som regel nedprioritert ettersom jeg er så opptatt av skolen. 

 

 

Til å være amatør tror jeg at jeg er ganske flink til å danse og synge. Oga kanskje til å bake og å lage mat. Dette kan jeg jo ikke si for sikkert da, men selv syns jeg at jeg er det :-)


Regner med å få en del hat etter dette innlegget, janteloven, men jeg er god til å skyte om dere syns det er reit at jeg sier det selv eller ikke.

08.02.2014

Day 12: Tre ting du liker med degselv og hvor konfortabel du er i din egen kropp.

Jeg syns selv jeg er en veldig sterk person, og da tenker jeg i hovedsak psykisk. Jeg har godt gjennom ganske mye og får høre det en del, så da velger jeg å tro at det stemmer. 
Jeg liker smaken min. Ikke det at jeg akkurat har alle tingene som deffinerer den, men jeg kommer til å få dem etterhvert. 
Jeg liker det at jeg er ærlig. Jeg mener det jeg sier. 

// bildet er fra i sommer
Jeg liker ikke kroppen min eller hvordan jeg ser ut. Jeg syns jeg er for stor, likt som kanksje ganske mange andre jenter på min alder. Jeg har egentlig ikke vært noe fornøyd med megselv siden jeg gikk på barneskolen en gang, men i slutten av 10-ende klasse hadde jeg ca en måned med et bra selvbilde. Jeg var på mitt største, men likevell hadde jeg liksom "godtatt" det og var stort sett veldig fornøyd og selvsikker. I dag er jeg ikke konfortabelt i mitt eget skinn. Jeg har ingen falt mage, ikke noe thigh gap eller slanke legger. Leggene mine har alltid vært store og det har vært eg stort problem for meg både psykisk og fysisk. Når jeg skal kjøpe nye sko passer ingen av dem som går over leggene og de er veldig stive så når jeg går gjør de som regel vondt. 
Men jeg har ikke tenkt til å finne meg i å føle det sånn lengre. Jeg liker å trene og å spise sunnt, så nå er det bare utskeielsene som må ta slutt!
Hva mener du om degselv?

Verten

Day 11: Favoritt bok og hvorfor.
Min favorittbok må nokk være Verten, skrevet av Stephenie Meyer. Den ble gitt ut i 2008, men ble filmatisert først nå i fjord. Jeg ble skikkelig skuffet over filmen, regnet med at den ikke kom til å bli like bra som boka, for den er bra!, men ikke så dårlig. Hvis du ikke har lest den så ambefaler jeg alle som liker fantasy eller romantikk å gjøre det. Jeg liker veldig godt å lese og har lest en del bøker. Men å er jeg veldig trøtt, har ikke mer å si om denne utenom at den er veldig bra. Så les deg og ha en god helg alle sammen 

Hva er din favorittbok?

Hva er du redd for?

Day 10: Hva er du redd for?

 

Å være alene. Jeg like rikke å være alene. Jeg er redd for å være alene hjemme når det er mørkt. Jeg er redd for å dø alene. Jeg er redd for at jeg kommer til å ende opp uten noen som elsker meg, alene. 

Edderkopper. Når jeg var liten var jeg ikke redd for den, men nå hvis jeg ser en edderkopp på rommet mitt og den stikker sv så jeg ikke får tatt den sover ikke jeg der inne på minst en uke. Jeg har et annet problem med edderkopper også og det er at jeg ikke liker å drepe dem. Bestemor fortalte meg en historie da jeg var mindre om edderkopper som bringte lykke. Det å drepe dem betyr da ulykke, så hver gang jeg skal "fjærne" en edderkopp prøver jeg å slippe den ut sånn at den ikke blir skadet. Men det er et problem der og ser du, for hvis de begynner å løpe så får jeg panikk og moser dem i pappiret, og så blir jeg ordentlig lei meg etterpå... 

Døden. Det høres kanskje dumt ut, men jeg er skikkelig redd for å dø. Jeg er og redd for at mine nærmeste skal dø fra meg og at jeg da blir igjen alene. Jeg er redd jeg ikke kommer til å få gjordt alt jeg ønsker å gjøre før jeg dør, det er egentlig veldig skummelt å tenke på.

Mørket. Jeg er livredd for mørket. Har alltid vært det og kommer mest sansynlig til å alltid være det. Det er liksom så mørkt og skummelt og man vet liksom ikke hva som er i det. 

Skogen. Jeg er skogsredd, litt sånn ironisk i grunn med tanke på at jeg bor midt i skogen... Men jeg tørr nesten ikke gå ute i skogen om dagen. Spessielt ikke om natten og hvertfall ikke alene!

Høyder. Mamma har vell egentlig smittet meg med alle redslene sine, så jeg går ganske mye rundt og bekymrer meg. Enda en ting mamma har smittet meg med er høydeskrekk. Hvis jeg sitter på en gren to meter over bakken er det så vidt jeg kommer meg ned. Det er værre hvis jeg står på kanten av et stup eller noe lignende, da blir jeg liksom dratt mot kanten, hvis du skjønner hva jeg mener. Så jeg må ligge meg ned eller sitte meg ned eller klamre meg fast i noe. Jeg kan ikke bare stå der for da kommer jeg mest sannsynlig til å svime av. 

Jeg var i Zimbabwe i 2012 og da hoppet jeg i strikk fra Victoria Falls bridge, og det er veldig mange som spørr. "Ja, men har ikke du høydeskrekk da?" og jeg bare "Jo". Men tinge er liksom det at jeg hadde bare ett alternativ med å hoppe utfor der og det var å komme opp igjen. Jeg tenkte ikke på annet. Og det var kjempemorsomt. Nå klarer jeg faktisk ikke helt se for meg at jeg gjorde det, men jeg gjorde det. Og det var først etter at hoppet var ferdig, når jeg hang under bruen og dinglet at panikken angrep meg og jeg ville opp igjen.

Vann.  Jeg elsker vann. Men samtidig hater jeg det. Når jeg dykker og holder meg under vann eller jeg kan se bunn er alt greit. Men så fort jeg er over vann eller en plass der det er dypt kan jeg få litt panikk. Jeg vet ikke hva som er under meg, og jeg er livredd for å dø. 

Propeller.  Denne henger kanskje litt sammen med vann delen, men jeg er i hvertfall kjemperedd for propeller. Og da gjelder det spessielt på båter. Når vi kjører tube eller vannski på hytta og jeg faller i vannet eller skal opp igjen i båten må de nesten ha skrudd av hele greia før jeg nermer meg den. Det er nesten værre når Taran skal opp igjen i båten for hun tenkter ikke over sånnt med propeller og sånn.

Spøkelser. Jeg er også veldig redd spøkelser. Jeg tror på nesten alt jeg hører av sånne historier. Så de gangene jeg har sett på for eksempel paranormal activety har jeg ikke sovet på evigheter. 

Glasskår. I det siste har jeg blirr skikkelig redd for å svelge glasskår eller få det i øye eller få det i fingeren og ikke få det ut. Når jeg tar ut eg tlass fra skapet og det mangler en liten bit på kanten rundt så drikker jeg ikke fra det. Jeg er så redd for å svelge glasskår og bare dø. 


Uff, Ja det var vist en del det. Jeg må klare å kvitte meg med mange av de "fobiene" her. Sånn som å dø og edderkopper. Kanskje den med skogen og men man vert jo aldri hva som lurer uti der... 

 

 

Er det noe du er redd for?

#reddfor #scary #myfears

Vær din egen helt!

Day 9: Favoritt quote


Første gangen jeg hørte dette sitatet ble jeg skikkelig inspirert. Jeg merker selv hvor utslitt jeg blir av å skulle gjøre alle rundt meg fornøyde til en hver tid, og det ender som regel med et dårlig resutat i det jeg har tatt føre meg når det gjelder både skole, venner og familie. Så å sette seg selv først en gang i bladt er ikke så ille som man skal ha det til. Jeg tror budskapet med dette sitatet er at man egentlig bare kan blåse i hva alle andre mener og syns om deg, og at man bare må kunne klare å leve livet slik du selv ønsker det. For uansett hvor mye du prøver på å gjøre moren din stolt, eller faren, læreren din eller samfunnet, så kommer du alltid til å være den viktigste personen i ditt liv. Du gjøre som du føler er riktig for deg og kanskje være litt "egoistisk" i blandt. Men så lenge du blir fornøyd med dine egne resultater og klarer å være stolt av deg selv, så vil alle andre også bli det etterhvert.

 

 

Onsdagskyss ♥

Hva er ditt favoritt sitat? Og hva syns du om dette sitatet? 

#quote #edsheeran #30dayschallenge

Sing me a lullaby

Day 8: Tre ting du alltid har hatt lyst til å gjøre. 

 

Lære å danse ballett 

Siden jeg så på Angelina ballerina som lita, har eg alltid hatt lyst til å lære meg å danse ballett. Dere husker vell henne? Den lille hvite musa med rosa kjole og silkebånd som hun drev å snurret rundt  med? Åe, det var så skjønnt. Men her jeg bor kan jeg ikke påstå at det fins det beste utvalget i hobbyer og sporter, det går mest i fotball her som i andre små bygder. Så derfor har det ikke blitt noe ballet på meg. De har faktisk hatt veldig mye annet her, en del hip hop, og noe magedans, også noe sånn freestyle ish, men ikke ballett. Så det er noe jeg må prøve ut før jeg blir gammel.

 

Bo på gård

Jeg har alltid vært veldig glad i dyr. Så når jeg var mindre la jeg planer om å flytte til Odda, forde der var det så fint, og få meg morelltrær, hest og hund. Og kanskje noen epletrær, katter og kuer. Jeg har ikke helt slått fra meg den ideen, men siden jeg egentlig vil jobbe i utlandet så tror jeg det vil bli litt  vanskelig å pendle fra Odda til Afrika hver dag... Grunnen til jeg vil bo på bondegår er vell egentlig bare det at jeg er veldig glad i dyr, og vil ha dyr rundt meg som voksen. Og så er det jo morsomt å kunne så sin egen mat da, eller så er det vel bare jeg som er sær, haha.

 

Vinne LS

Jeg begynnte å skyte som åtte-åring og siden mitt første Lansskytterstevne i 2008 i Førde har jeg hatt lyst til å vinne LS. Det har jeg da ikke klart enda, og nå er konkuransen tusen ganger vanskeligere siden jeg går opp i senior og skal skyte på 200 og 300 meter i stedet for 100. I tillegg må jeg skyte ganske masse stående og jeg kan ikke si jeg trener sp veldig mye i skyting. Så det er noe jeg må gjøre noe med hvis jeg vil ha en sjags på en pokal!

 

 

Har du noe du alltid har hatt lyst til å gjøre?

 

Play movie

Day 7: Fem beste filmene og hvorfor du mener det. 

 


1. Friends whit benefits: 
Denne filmen er herlig! Den er så morsom, blir så glad av å se den. Og Mila er så pen! For dere som ikke har sett den (håper alle har sett den en eller annen gang) handler den om Jamie (Mila) som er en headhunter, og Dylan (Justin) som da blir "annsatt" av Jamie. Etter at Dylan har tatt jobben begynner Jamie og Dylan å være ganske mye sammen, men på grunn av at tidligere forhold har gått i dass, ønsker ingen av dem noe fast forhold. Og de ender da opp som venner som bare ligger sammen. Hvis du ikke vil vite slutten stopper du å lese her. Dette forholdet går ikke så bra i lengden, og de ender opp sammen. Og det er så søtt!
2. Biler:
Denne er barnslig, men så morsom å se. Velger den hver gang vi skal se film med søskenbarna eller noen andre for den saks skyld. Jeg kan seriøst alle relikkene.  Handler om Lynet McQueen som er en raserbil, han kjører seg vill på vei til et løp og forelsker seg i en annen bil i den byen han blir stuck i. 
3. The perks of being a wallflower:
Jeg har bare sett denne en gang enda, men den gjorde skikkelig inntrykk. Det handler om en gutt som ikke er så populær forde han egentlig ikke sier noe. Men så finner han noen som er mer like han, noen man kanskje egentlig ville kalt rare. Du lærer å kjenne han og da blir den bare tristere og tristere, og den er så fin og trist på samme tid. 


4. Titanic:
JEG ELSKER DENNE FILMEN! Å den er så fin! Begynner å grine før den har begynt forde jeg vet hva som kommer til å skjer. Og Leonardo DiCaprio... Trenger jeg si mer?
5. Transformers:
Jeg liker alle tre filmene veldig godt, men treeren er min favoritt. Jeg hadde faktisk ikke sett noen av dem før vi skulle på kino og se den siste. Hadde ingen forventninger, rett og slett forde forslaget mitt om romantisk komedie ble nedstemt av resten... Men herregud, det var jo kjempegøy! Må jo tro jeg er idiot, de er ikke så bra. Ja særlig. De er så bra. 
Hva er din favorittfilm, og hvorfor liker du den?Ten years from now

Day 6: Hvor ser du deg selv om 10 år?

 

Om 10 år er jeg 27 år gammel, det er rart å tenke på, men det virker ikke så veldig gammelt. Jeg kan vedde på at jeg akkurat er ferdig med utdannelsen min og har så vidt begynnt å jobbe. Forhåpentligvis har jeg turt å følge drømmen min, og fått meg en jobb i et land i Afrika, eller jobber som nue kult i et annet land. Jeg har nok penger til å klare meg, men sikkert ikke i bøtter og spann siden jeg er nyutdannet. Og jeg bor i et veldig søtt hus eller en søt leilighet. Lyst, ryddig, med litt sånn boho-innslag. 

En hund er et must. Eller en katt, eller noe dyr av noe slag. Helst hund. Haha. Men ja, i hvertfall dyr er en viktig ting, og jeg har alltid hatt lyst på en hund. Et søtt lite kosedyr som bare elsker meg! Treningsbuddy og greier. Jeg håper jeg har klart å holde på de fleste vennene jeg har nå, og at vi er sammen kjempeofte og finne rpå masse morsome ting sammen. Og så har jeg kansje en søt kjæreste da. Ikke sikkert, men det går vell ann å håpe. Jeg har fortsatt å trene og å spise sunt, og har en sunn livsstil, med både fysisk og psykisk god helse.Hvor ser du degselv om 10 år fra nå?

Love, oh love

Day 5: Din deffinisjon av kjærlighet ♥ Jeg tror at det å virkelig elske noen vil si at man er villig til å gjøre hva som helst for den personen, man er villig til å gi opp egne drømmer for din partners. Kjærlighet handler om å stole på hverandre, å kunne fortelle hverandre alt og å kjenne friheten i å være seg selv, usminket. Det handler om å ha fler gode enn dårlige dager, å få hverandre til å le når man helst vil gråte og å sitte sammen og aldri gå lei av å bare snakke sammen. Ekte kjærlighet handler om de små tingene, de man egentlig ikke tenker så mye over, som å legge igjen en lapp der det står "Jeg elsker deg". Eller å åpne døren og si "damene først". Eller tappe i badekaret når din kjære kommer hjem og er sliten, uten å spør, men du bare vet at de trenger det. Og man skal ha lyst til å gjøre sånne søte ting, det skal ikke oppfattes som et mas. Jeg tror også at det er viktig å være tiltrukket av hverandre fysisk, uansett hvor mye man sier "det er innsiden som teller". 

Jeg vet ganske mange "eldre" mennesker sier at sånn type kjærlighet ikke finnes, de snakker bare om å sammarbeide og lignende. Men det blir jo helt feil! Det skal krible i magen når du ser personen du elsker, uansett hvor lenge dere har vært sammen. Kanskje det dabber litt av etterhvert men den gode følelsen skal ikke forsvinne. Det irriterer meg så når voksne sier slikt. Hva skal jeg liksom forvente når jeg blir eldre?

Det er egentlig ganske vanskelig å deffinere kjærlighet, det er så stort og viktig. 

 

Hva mener du om kjærlighet? 

Let's fly away

Day 4:  Fem land du vil reise til og hvorfor.

 

Australia 


Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Australia! Det ser så idyllisk ut, med surfing, klart vann, kule mennesker som snakker morsomt og morsomme dyrearter. Jeg har hatt en del om Australias historie opp gjennom skolegangen, så det kan hende jeg ser på landet som mer enn det det egentlig er. Men jeg har uansett utrolig lyst til å reise til dette landet og få oppleve det. Hvis jeg skal utdanne meg til vertinær i Australia vet jeg at det går ann å få utdanningen godkjent, så å bo der et år eller to hadde vert perfekt.

 

Italia 

Jeg har aldri vært i Italia men det hadde vert så gøy. Alle bildene jeg har sett fra landet er så fine! Jeg kunne også godt tenkt meg å bo her en stund bare for å få oppleve kulturen, og det ordentlige Italia. Som jeg håper innebærer pizza, vin, masse mer mat, og avslappede mennesker. Det ser så romantiskt ut der, og mye kunst og historie. Så å reise til Italia hadde vert en opplevelse.

 

Frankrike

The city of love. Okei, jeg kan godt bo her også et år eller noe, for å være ærlig så har jeg ingen planer om å bo noe serlig i Norge før jeg regner som pensjonist. Og kanskje ikke etter det heller. Men Frankrike er jo så nydelig! Nice og Paris og alt sammen. Jeg har hørt at det kan være ganske farlig utenfor Paris, men igjen, hvor er det det ikke er farlig lenger i verden? Å få se eiffeltårner, gå til toppen og bare kunne se ut over byen, eller sitte på en gatecafé og bare se på mennesker en hel dag er noe jeg må gjøre når jeg reiser til Frankrike.

 

Afrika 

Selvfølgelig er ikke Afrika et land, det er jo et kontinent. Men jag klarte ikke å bestemme meg for bare ett land i Afrika jeg vil resie til. Som sagt tidligere kunne jeg tenke meg å jobbe i et av utviklingslandene på dette kontinentet. Og jeg hart fortsatt så mye å se, og kulturer å oppleve i disse landene at jeg ikke vil velge vekk noen. Landene jeg har vært i har vært så fine, men de har ligget sør på kontinentet, så å reise til et land mer nordliggende eller i midten av Afrika hadde vert veldig gøy!

 

Cuba

JEG MÅ TIL CUBA! Jeg må oppleve dette landet før det blir sånn som alle andre land. Og jeg er stressa for at jeg ikke kommer til å rekke det. Læreren min sa det på ungdomsskolen, en vennine sa det når jeg begynnte på videregående. "Cuba kommer til å bli demokratisk, du må oppleve det slik som der er nå". Men der er jo to år siden! Landet er jo så nydelig, og hvis jeg kunne ville jeg reist dit med en gang, i dag for eksempel. Men det kommer ikke til å skje, tror ikke jeg kommer til å reise dit i år heller. Så får håpe det blir en tur neste år eller noe!

 

 

Hvor vil du reise?

How about sun?

Day 3: 10 ting du liker og 10 ting du ikke liker

 

Liker:

♥ Solskinn ♥ Bøker ♥ Opplevelser ♥ Frokost ♥ Dyr ♥ Trening ♥ Kjærlighet ♥ Baking ♥ Filmer ♥ Fashion ♥ 

        

 

Ikke liker: 

♦ Mobbing ♦ Edderkopper ♦ Drama ♦ Sure mennesker ♦ Skolearbeid ♦ Gom ♦ Mørket ♦ Høyder ♦ Gnagere ♦ Insekter ♦

 

Hva liker du?

Følg meg forresten på Tumblr HER

Change

Day 2: Hvordan har du forandret deg di siste to årene?

 

Di siste to årene har jeg forandret meg ganske mye. Det har vært veldig mye opp og ned, både på selvtillit og innstilling til forskjellige ting. Jeg har fått et ganske dårlig selvbilde etter jeg gikk en del opp i vekt når jeg hadde kyssesyken. Men jeg har på en måte bestemt meg litt mer på hvem jeg vil være og hva jeg liker å gjøre på fritiden.

Når jeg blir stor vil jeg jobbe med dyr, mennesker eller miljøet. Det må bli en av dem, så lenge jeg hjelper til med noe. Om det er som dyrepleier, eller lærer i et utviklingsland eller som en bonde som dyrker økologisk mat så går det for det samme, så lenge det ikke er nordsjøarbeider. Drømmen har alltid vært dyrlege, men dyrlege i Norge høres så kjedelig ut, derfor vill jeg utdanne meg til viltdyr-dyrlege for afrikanske dyr. Etter jeg var i Zimbabwe i 2012 har jeg vell blitt mer sikker på at det er riktig for meg. 
Jeg har også blitt mye mer eventyrysten. Å se, smake, føle og oppleve det verden har å by på er noe jeg har lyst til, så et friår etter videregående må nokk til. Jeg har også blitt mer oppmerksom på hva jeg spiser og hvor det kommer fra, at det er bra for både meg og miljøet. 

I klesveien kan jeg ikke påstå att jeg har blitt noe flinkere, men jeg vet sånn inders inne hva jeg vil gå i så en dag klarer jeg vell å begynne å bruke den stilen. 

 

Danser på bordet

Day 1: Rare ting du gjør når du er alene.

 

Superstjerne 

Jeg setter musikken på full guffe og synger og danser til så og si alle sangene som spiller. Og det er ikke litt synging og dansing heller, det er veldig mye synging og dansing med en latemikrofon i hånda. Men det er morsomt da, å spille en artist som Beyoncé eller Rihanna og bare kunne ta helt av med dansinga. Greit at det ikke er noen hjemme heller for da er det ingen som hører når jeg bommer på tonene.

 

 Matprogram 

Når jeg skal lage mat eller baker eller bare styrer på kjøkkenet later jeg som om jeg har mitt eget tv program. Jeg forteller om alt jeg gjør, på engelsk, slik som de kokkene i matprogrammene gjør. Leker litt Jamie Oliver eller Gordon Ramsay, kutter grønnsaker veldig fort og sier sånn "og siden jeg ikke har jukset litt må vi vente i 40 min til kaken er ferdig". Haha, okei det er kanskje litt rart. Men det er virkelig morsomt. De gangene jeg kommer over ord jeg ikke vet hva heter på engelsk, blir det som regen en veldig god "the julekalender" blanding av engelsk og norsk.

 

Kattehviskeren 

De gangene jeg er alene hjemme er heldighvis pus der, hun heter Tigerlilje og har vært min siden jeg var gansk eliten. Hun  oppfører seg ganske ofte som en hund, følger etter oss på tur eller tigger etter mat... Og når jeg da ikke snakker med megselv snakker jeg til henne. Det blir mest som å snakke til seg selv, for hun svarer ikke, men hun er kosete da så når du snakker til hun bare kommer hun og kneker seg innat klærne dine. 

 

Nå er jeg så trøtt at jeg tror jeg nesten bare må legge meg, god natt godtfolk. 

Ny 30 days challenge
Hei søte!

Setter i gang en ny 30 days challenge. Trenger å ha noe annet enn skolearbeid å tenke på, og noe som gjør at jeg faktisk blogger hver dag. Denne gangen har jeg ikke tentk til å stoppe opp midt i, det er så typisk meg, men ikke denne gangen. Her er challengen:

1. Rare ting du gjør når du er alene.

2. Hvordan har du forandret deg de siste to årene?

3. 10 ting du liker og 10 ting du ikke liker. 

4. Fem land du vil reise til og hvorfor.

5. Din deffinisjon av kjærlighet.

6. Hvor ser du deg selv om 10 år?

7. Fem beste filmene og hvorfor du mener det. 

8. Tre ting du alltid har hatt lyst til å gjøre. 

9. Favoritt quote

10. Hva er du redd for?

11. Favoritt bok og hvorfor.

12. 3 ting du liker med degselv og hvor konfortabel du er i din egen kropp.

13. Noe du er god på/i.

14. Dine favoritt instagramer.

15. Din favoritt oppskrift.

16. Noe du bare går med hjemme.

17. Fem mannlige kjendiser du finner attraktive.

18. Hva har du i vesken?

19. Noe du alltid tenker "men hva viss.." om

20. Et bilde av degselv som liten

21. Favoritt årstid og hvorfor.

22. 15 fakta om degselv. 

23. Putt iPoden din på shuffle "vis" de ti første sangene.

24. Stjernetegnet ditt og hvordan du syns det passer deg. 

25. Artister eller band du har sett live.

26. Et bilde av degselv sammen med familien din. 

27. Dinne favoritt tumblrs.

28. Favoritt dikt. 

29. Hva ville du gjort hvis du fikk gjøre hva du ville?

30. Oppgutrer og nedturer i løped av challengen. 

Jeg har blandet litt flere forskjellige challenger jeg fant og valgt ut de oppgavene som jeg syns høres morsomme ut. Denne challengen er som sagt for at jeg skal klare å holde meg til å blogge litt hver dag og for at dere skal bli bedre kjent med meg, dessuten er det veldig gøy da!

Dag en kommer senere i dag♥ 

 

Hva syns du om challengen?

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits