Anja tipser - 10 ting for å komme i julestemning!

Okei, veldig mange blogger skriver slike innlegg om dagen. Men julen er min favoritt tid på året, med snø, kakao, filmer og lys! Så dette er vanlighvis det jeg pleier å gjøre for å komme i julestemning. 

♥ Julefilmer: å se julefilmer er en av de beste måtene å komme i julestemning. Å kunne lage seg en god kopp kakao og bare tulle seg inn i et teppe eller en tykk genser, og kose seg med Hjemme alene eller the santa clause er bare herlig.

Julekalender: Se på julekalenderene som går på tv! The julekalender som går på TV2 Zebra 19.30 er hysterisk morsom, og Jul i svingen, på NRK1 rundt 18.20 er det bare koselig å se på. De varer ikke så lenge, men bare små impulser med julekos får en til å komme i juelstemning.

Julekaker: Bak noe! Finn fram oppskriftene på favorittjulekakene dine og bak dem. Gjør de tmed familien din, eller vennene dine, eller gjør det alene. Koselig er det likevell hvis du liker å bake


 Kjøp og pakk inn gaver: Dette punktet sier kanskje seg selv. Men i hvertfall, gå til innkjøp av de gavene du skal gi denne julen og sett deg ned for å pakke det inn. Lag personlige navnelapper med søte bånd. Juleshopping får en uansett til å komme i julestemning. 

Juleverksted: Hold et juleverksted med de beste venninene dine! Dette er kjempemorsomt og du får ordentlig julestemning. Dere kan bake masse kaker, lage navnelapper og pepperkakehus. 

Filmkveld: Arranger en filmveld med venninene dine! Få alle sammen til å ta med seg noe julesnop eller bakver. Og se julefilmer. Dette går jo litt over i de andre tinga man kan gjøre, men det er koselig. 


Drikk noe varmt noe: Te, kakao, gløgg.. Alt varmt er godt! Lag noe til å drikke på mens du spiller spill med familien eller gå til innkjør av en termoskopp og ta med deg gløgg eller kakao på skolen.

Skøytedag eller akedag: Be vennene dine ut på isen (for deg som har det i nærheten) eller til å være med ut å ake. Ta med mat, marshmellows og kakao, og fyr bål og kos dere!

Gå tur: Kle på deg og gå ute i det fine snøværet! Jeg har ikke snø hjemme enda, noe som er kjempeteit. Men det er litt i Bø da, så får sett noen snøfnugg når jeg går på skolen.

Musikk: JULESANGER! Hør på dem. Det finnes så mange fine julesanger å høre på, jeg kommer i godt humør med en gang. På Spotify finnes det også en del med ferdiglagde spillelister som du kan høre på. 

 

Håper dette var litt til hjelp? Det er så mye gøy å finne på i jula. Selv ser jeg masse på film og har allerede kommet godt i gang med både spilleliste og julebaksten. Fortell meg hva dere syns. Håper dere har en fin dag videre! 

#christmas #jul #tips 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits