Inspiration
Jeg vet jeg ikke har blogget så veldig mye nå i det siste. Og jeg vet at dere ikke vil høre om hvor mye lekser jeg har hatt og prøver og ect.. Derfor skal dere ikke det ♥ Ville bare dele litt inspirasjon med dere, bilde er fra we heart it.

Ha en fin dag videre ♥ 
Autumn

Hva syns du?Stikkord:

Helgen i bilder

iPhoto funker! Jaaaa, åe så deilig.

Denne helgen har jeg sammen med noen venniner og en haug andre, hatt premiere på en musikal vi har brukt sju måneder på å øve inn. Drangedal har nemmelig fått seg en egen kulturstue, Tokestua, som hadde åpning denne helga og det ble derfor satt opp en musikal i forbindelse med å feire dette. Det har vert en super helg med premiere på fredagen og i alt fem forestillinger som gikk på fredag, lørdag og søndag. Selv syns jeg det gikk veldig bra, men nervene kjentes godt på kroppen under premieren da vi stod klare bak scenen for å gå inn når Sound of music gjengen var ferdige. Familien min var å så på på fredagen og tok noen bilder av forestillingen som jeg har tenkt til å dele med dere, og så har jeg noen bilder fra søndagen backstage. 

Vi hadde utrag fra bla Mamma mia, Grease, Hair, Annie, Sound of music og Phantom of the opera. Dette er noen av bildene som ble tatt under premieren.

Så noen ikke fult så glamorøse bilder:Hadde med meg egen fotograf, min trofaste lille linselus.
Så gøy vi hadde det med det speilet! Skulle bare visst hvor lenge vi sleit med å få topp og bunn av hodet til å passe, som dere ser var ikke det alltid like lett.

For en herlig gjeng. Det har vert en utrolig mosom opplevelse å få delta på en sånn forestilling som denne! Bildene er ikke redigerte 

 

Har du vært med/ønsker å være med i en musikal noen gang? 

I så fall hvilken?

Stikkord:

Leaves turning yellow


Heisann, jeg ligger fortsatt hjemme med feber. Derfor jeg ikke har blogget den siste tiden, har rett og slett ikke orket. Men i dag var formen litt bedre og siden det var så fint vær så kan man jo ikke sitte inne hele dagen. Derfor ble det noen bilder av et tre vi har i hagen, haha, men syns det var så fint å se på fra stuevinduet så da må det jo deles med dere!

 

♥ Hva syns du om bildene


Stikkord:
Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits