Light it upHei ♥

Jeg syns det er så fint med rom og hus som er litt mer inspirert av naturen. Jeg kan ikke legge skjul på at jeg er veldig opptatt av materialistiske ting, og jeg skulle ønske jeg ikke var det. Men en plass må man jo begynne! 

Tidligere har jeg tenkt mye på å henge opp ting, bilder og lignende på veggene, skaffe meg mer stearinlys, og bruke mer planter, og diverse gjenstander fra naturen på rommet mitt, men har igrunn ikkr turt. Derfor skal jeg i 2014 også utfordre meg selv mer enn jeg har gjordt tidligere, og jeg begynner i det små.


 

I går tok jeg inn en skiferstein jeg bærte med meg ned fra et av fjellene vi var på i Oppdal under LS i fjord og en mustrein jeg fant på utsiden av huset. Etter å ha vasket og tørket dem har jeg plassert dem på rommet mitt, pyntet dem med lys og stein og jeg må si jeg er ganske fornøyd. Det er morsomt å prøve noe litt nytt. Fortell meg hva du syns :)Inspo bok

Denne boken har jeg brukt som treningsdagbok en stund nå, og utseende messig er den kjempe pen! Det er det jeg liker best med den, men her om dagen fikk jeg en ide om å putte bilder i den som motivasjon. Fikk ikke gjordt så mye med den i dag, skal skrive ut en del bilder fra både we heart it og tumblr. Det eneste jeg da hadde var noen oppskrifter fra forskjellige magasiner, så dere kan jo se hva jeg har fått til så langt. 

Igrunn ganske fornøyd så langt

 

♥ Hva syns du?Stikkord:
Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits