Mandagsinspirasjon


 

Du finner tumblren min HEEER. Ha en kjempefin mandag godtfolk! :*


#tumblr #anjakarine #mandagsinspoMars

God morgen søte! Jeg kan ikke tro at det allerede er mars, det er jo snart sommer og sol jo. Det er så deilig å våkne opp og se at det er lyst ute og kunne høre fulene kvitre. Og det som er enda deiligere er at det fortsatt er lyst ute når man kommer hjem fra skolen. Føler ikke lenger at jeg kaster bort hele dagen min på skolen, men faktisk har litt dag igjen til å gjøre ting jeg vil gjøre! KJEMPE deilig.

Dette er fokosten min i dag. Grønn juice av 1 pære, 1 eple, en håndfull spinat, en stangseleri stang, litt hjertesalat, 2 cm ingefær og 1/4 stor sitronbit. Nam, nam, nam ♥

Håper dere får en bra dag i dag og nyter det fine været! :-)

 

Verdens internasjonale pannekakedag

Hei søtinger ♥

I dag er det som dere kanskje har fått med dere den internasjonale pannekakedagen i dag, og da ble det jo pannekaker til middag! Jeg lagde noen ganske sunne, inspirert av en venninnes oppskrivt, og spiste det med blåbær, druer og yakonsyrup. Naaam. Tekanna er fra Tenerife btw, var den ikke søt? 

Dagen i dag har jeg brukt til å pakke og flytte ned til mamma, like stressende og kjedelig hver gang. Bare tre uker til neste gang, haha.. 

Oppskriften er veldig enkel, du bare blader det sammen til en passe røre, rett og slett. Jeg brukte ett egg og en halv boks med kesam. Havregrynene kjørte jeg til mel før jeg blandet dem med røra.

 

Pannekaker alá Marie:

♥ Kesam

♥ Havregryn

♥ Egg

♥ Melk

♥ Stevia

♥ Kanel 

 

 

Hva har du gjort i dag? 

#pancakes #digg

 

 

Tenerife

Hola!

Her på tenerife er det så koselig! Vi har gått turer sammen med besta og bestefar hver dag. I går var vi på Las Americas og shoppet, jeg kjøpte ikke så mye men fikk kjøpt meg noen smykker, en parfyme, en suvernier kopp og noe klær. Senere på kvelden spiste vi kjøttboller og brun saus i leiligheten til besta. 

På søndagen, dagen vi kom, spiste vi paella på en av de lokale resurangene der kelnerene var i pensjonistalderen og kunne nesten ikke et snev engelsk! Så da måtte jeg snakke spansk for alle penga! haha. Skulle sett han spurte meg på spansk om jeg snakket litt spansk og når han hadde gått så alle på meg med sultne øyne og lurte på hva han hadde spurt meg om!

Både i dag og i går har alle sammen vært å jogga, til og med den flinke pappaen min! Og i dag løpte vi opp på toppen av et av fjellene her og så på soloppgangen og spiste frokost. Det var så nydelig, og maten her er kjempegod. Alt av brød og pålegg og frukt smaker kjempegodt, men det er kanskje på grunn av varmen

Senere i dag skal vi til las Americas igjen, og skal spise Lunsj på Hard Rock Cafe og se litt mer av byen. I dag er det en del kjøligere enn det har vært de to tidligere dagene, men det er jo fortsatt varmt. 

Bildene tar veldig lang tid å laste opp så det for holde med noen få bilder til jeg kommer hjem. 

 

Hva har dere gjort de siste dagene?

InstaInstaInsta

kcvTqSnENMkcYLooHEC2kcB2qpnEAnkP9GSLHELz

1. Tapas med familien på Bakgården // 2. Min første froze youghurt med kokkosnøtt smak! // 3. Selfie // 4. Bilde av tumblr en min!

 

Heisann hoppsann!

I morgen, klokken fire, skal jeg stå opp for å fly til Teneriffe! Jeg gleder meg så mye. Hele dagen i dag har gått til å pakke og å reise. Etter at vi hadde satt baggasjen opp på romene våre her på hotellet reiste vi ut for å finne en plass å spise middag. Og det skulle visst vise seg å være vanskeligere enn som så. Vi gikk fra resturang til resturang der det var fult over alt helt til vi, etter mye om og men, bestemte oss for å spise på Bakgården. Og så sååå god mat de har der! Vi spiste noe de kalte tapasfjøl som er en egenkomonert tapas servert på en fjøl. Dette ble nesten som en liten kick start på spania-turen og jeg gleder meg så sykt mye!

 Nå, i skrivende stud, har jeg lagt meg på hotellet sånn at jeg snart kan legge meg til å sove. Bildene over er tatt fra Instagramen min HER, og jeg må bare beklage for at jeg ikke har rørt bloggen de siste tre dagene, men det har rett og slett vært for mye skolearbeid. Derfor setter jeg challengen litt på pause. Slik at jeg slipper å styre med den på teneriffe og så kan jeg bare begynne igjen der jeg slapp når jeg kommer hjem igjen! Jeg skal prøve å blogge litt mens jeg er på teneriffe men jeg vil ikke love noe. 

 

Hvordan har dagen din vært?

 

Boktyven

I går var jeg og min kjære vennine Janne på kino og så Boktyven. Og den var så bra! Gikk over alle forventninger for å være ærlig. En skikkelig fin film og den var så inspirerende. Etter at vi var ferdige hadde vi begge skikkelig motivasjon til å begynne å gjøre det vi ville, bruke mer tid på de viktige menneskene rundt oss og virkelig sette pris på dem!


Filmen handler om en liten jente som heter Liesel. Hun lever under andre verdenskrig og blir sendt bort fra moren ettersom hun er en kommunist. Hun blir etterhvert veldig glad i den nye mammaen og pappaen sin, og nabogutten Rudy. Rudy var bare verdens skjønneste gutt! Alle gutter burde være mer som han. I hvertfall. Familien hun bor hos gjemmer i hvertfall en jøde etterhvert, han heter Max og Liesel blir veldig glad i han også. Han er veldig nære på å dø veldig mange ganger, og Liesel , som akkurat har lært å lese og skrive, begynner å lese for han. Hun "låner" bøker fra borgemesterens hustru, uten at hun vet det. (ganske sikker på at det var borgemesteren, men skal ikke si det helt sant). 

Du følger henne gjennom mange år og mange fantestreker, mens krigen pågår. En natt, helt uforbredt, blir byen hun bor i bombet. Og alle hun elsker, Rudy, mammaen sin og pappaen hennes, dør. Max finner hun senere igjen når hun jobber for faren til Rudy. Og hun lever selv til hun er godt over 90 år. 

Har du sett boktyven? Isåfall hva syns du? 

Løype!

Hei alle sammen! 

I dag stod jeg i bakken for første gang i år. Vi har ikke hatt noe snø før nå i det siste så det var virkelig morsomt å endelig få brukt brettet mitt litt igjen. Jeg reiste opp med Kristoffer, mamma og Taran og vi stof vell helt til det nesten stengte. Det første jeg gjorde var å tryne selvfølgelig, var ikke nedoverbakke engang... Men jeg tok en del bilder med iPhonen og det var jo veldig koselig. 

Kristoffer prøvde ut en del av hoppa her oppe også. Jeg er ikke så veldig flink på den fronten. Begynte så smått å hoppe på jordet i påska i fjordt, og da landet jeg jo i nysnå så det gjorde ikke så vondt. Men når jeg skulle prøve meg i bakken gikk jeg rett på rumpa. Så i dag ble det bare å venne seg til å stå i bakken igjen. 

Ser ut som han har ordentlig peiling på brett!


Søte kjæresten min varmet føttene mine! De var så frosne at eg trodde se skule falle av.. Vi måtte ta en pause bare etter andre turen forde de gjorde så vondt. Han ga forresten streng beskjed om at disse bildene ikke skulle ut på bloggen, men jeg syns de burde det!


Det snødde veldig mye i dag, helt på slutten ble det så ille og så dårlig lys at jeg ikke klarte å se de svære hoppa som stod midt i bakken, holdt på å kjøre rett på ett! Det ville sett bra ut.. 

Når vi kom hjem måtte Kristoffer hjem, så jeg og Taran koste oss med kakao og "Barnepiken". Gøy med kvalitetsdik med lillesøster.

 

 Hva har du gjordt i dag?

2014 Bucket List

 
I tilleg til nyttårsforsettelsene jeg har laget meg har jeg også skrevet en bucket list det jeg skriver ned de tingene jeg vil gjøre og hva jeg skal ha oppnådd i løpet av 2014, og ettersom jeg gjøre disse tingene skal jeg krysse dem av! Jeg kommer nok til å tilføye mer, men dette er i hvertfall starten. Noen av dem ligner mer på nyttårsforsetter enn dem helt øverst, men jeg fant ut at de får være med de også.
Andre ting jeg kommer til å gjøre er å tilbringe en hel dag i sengen sammen med kristoffer og se disney filmer, han vet det ikke enda men jeg kommer til å tvinge han ♥ Jeg vil også prøve å få til at jeg lager en ny oppskrift minst hver uke. Det blir i hvertfall 52 oppskrifter så dere kan glede dere! Jeg skal også prøve ut en del av DIY tipsene jeg finner, finnes så masse fint over alt som jeg har så lyst til å prøve ut.

Har du en egen bucket liste? 

Follow my blog with Bloglovin

Nytt år nye muligheter

Hei kjære søte

Godt nyttår!

Veldig mange sier de ikke tror på nyttårsforsetter, men jeg tror de ikke tørr å sette seg selv mål i frykt for å skuffe segselv når man ikke klarer å nå dem. Så derfor gjør jeg dette hvert eneste år, setter opp nye mål om hva jeg vil oppnå i løpet av det nye året. Vanlighvis er det slik at jeg ikke husker de målene i slutten av året. De fra i fjord er jeg ikke helt sikker på hva var men her i hvertfall de jeg har satt meg for i år:

♥ Jobbe hardere med skolen

♥ Ikke spise godteri i det hele tatt til neste år

♥ Holde meg til treningsopplegget mitt

♥ Smile mer

♥ Holde rommet mitt ryddig (kommer til å bli vanskligst)

♥ Være en så god kjæreste, venn, søster, datter som mulig

♥ Trene enda mer skyting

 

Jeg skal gjøre mitt beste for å være den beste personen jeg kan være dette året, og bare fortsette å ha det like morsomt med venner og familie som det jeg hadde i 2013. 

 
♥ Hva er dine nyttårsforsetter?

Yesterday

God Jul! 

Håper alle har hatt en vell og bra overstått jul? Jeg hadde i hvertfall en veldig bra dag i går. Julesteminigen manglet en del da siden vi ikke hadde noe snø, er første gangen jeg har opplevd en jul uten snø så jeg kan huske. I dag reiser jeg til Skien til Kristoffer igjen. Men her er i hvertfall noen bilder fra i går ♥
Tatt på ferksen? Haha, ja jeg er litt for glad i godteri (spessielt sjokolade) og ja jeg leser "Fifty shades of Grey" så vet dere det. Morgnen så stort slett slik ut, frokost, askepott, slaskeklær, godteri og sofaen. Før det var tid for å stelle seg litt. 
Kvelden var veldig rolig. Hele julaften var det bare meg, mamma og Taran. Det er så merkelig men jeg spiser nesten ingenting til middag. To stykker pinnekjøtt, et sleiv med kålrotstappe og en bitte liten potet hver og vi klarer ikke mer! Mamma dampet to kilo pinnekjøtt, og vi har sikkert 1,8 igjen. Kan jo spise pinnekjøtt til neste år ;D Etter at pakkene var åpnet og desserten spist satt vi egentlig bare og sjekket ut gavene og så litt på film. Så det var alt i alt en veldig bra da, selv uten snøen. 

 


Av kjærten fikk jeg "Fotballfrues dagbok", et Sims 3 og et par kjempefine øredobber! Mamma ga meg en iPad Air, med inngravering der det stod "Anja Karine, Elsker deg Prinsessen min". Syns det var veldig søtt og omtenksomt. Og egentlig kjempekjekt for da vet jeg hvertfall at den er min! Av pappa og Inger fikk jeg blandt annet en 50mm linse. Så en del tid ble brukt på å sjekke ut den. The vamoire diaries sesong 4 og en del treningstøy. Fikk også mye annet fint. En bok jeg har ønsket meg veldig lenge, en del smykker og neglelakker, klær, gensere og våtter, og så lagde veninnen min Sara en egen "julepynt" til meg! Kjempemorsomt å få hjemelagde gaver, er så glad for alle gavene jeg fikk!♥

Hvordan har din jul vært? Fikk du noe du er fornøyd med?

Meet the girls of Norway

Hei alle sammen! 

Kom over denne igjen i dag. Det er en video av meg og noen av venninene mine fra en tur vi hadde i august i fjord. Det er bare en tullevideo, men vi øvde faktisk en del på de movesa, haha. Det var i hvertfall veldig morsomt å se den, hadde helt glemt at vi lagde den! F.v: Janne, meg, Birgit og Frida.

Har forresten begynt å se på Orange is the new black, og den er skikkelig bra! Jeg trooor den bare er på nettflix, men det går sikkert ann å laste den ned en eller annen vei. Den er i hverfall skikkelig bra og jeg angrer litt på at jeg lovte kjæresten min å bare se en episode i dag, slik at vi kunne se mer sammen i morgen... Får vell bare bite det i meg.

Ha en fin kveld videre ♥

But, baby it's cold outside

 

Hei ♥

Tenkte jeg skulle spre litt julestemning i grunn. Nå sitter jeg på skolen, har to timer igjen før jeg må hjem og lese meg opp til mattetentamen i morgen! Hvordan har dagen deres vert så langt? 

Julaften

Hei! I dag skal jeg feire "jul" med pappa og Inger siden de ikke skal være hjemme i jula, så da blir det pinnekjøtt og multekrem på meg senere i kveld. Vi har spart på en del da. Ikke noe tre nøtter til Askepott eller noe julegaver utenom den ene de vil jeg og Taran skal åpne i dag. Aner ikke hva det kan være. Gleder meg til det igrunn. Men vi spiste julefrokost da, med kakao og eggehakk! Det er så deilig. Og nå har vi laget konfekt, skal bake mintsjokolader etterpå og sette sammen og pynte pepperkakehuset vi bakte i går! :)


 

Dere skal få bilder fra kvleden litt senere, nå skal jeg sette igang med bakinga igjen. Ha en fin dag videre♥

 

Lights out

Nå er stømmen tilbake igjen. Å fy som det blåser! Skjelletet til party teltet har nesten komt seg helt på andre siden av verandaen! Jeg og Inger rakk å gjøre det ganske koselig med lys og sånn før strømmen kom tilbake. Nesten litt skummelt, med den vinden, men det gir seg nok snart sånn at det kan komme ordentlig med snø♥

 

A great cup of warm milk
Hei kjære søte

Jeg har klart å bli syk, men humøret på topp likevell, neida. Men jeg skal få tomatsuppe da, så det går vell greit. Lagde meg dessuten varm melk med honning i, for den såre halsen min. Åee, det er godt det! Tok noen bilder, hva syns dere om dem? Er klar over at de er litt mørke, men syns det var litt kult.

Skal av sted på skytestevne litt senere. Skal prøve å slå den dronningen jeg var av en søster... Flaut å bli slått av lillesøstra si som akkurat har begynt å skyte kne, men hun er rå da. Så kan ikke si jeg ikke er stolt! Hadde forresten spansktentamen i dag. Hahah. Den gikk jo som det suste med hodepine, sår hals og en verkende rygg. Kanskje jeg skal bestikke Taran til å masere meg når hun kommer! 


 Har dere hatt tentamen i dag?

Julekalender og brune pinner
Hei

I kveld fikk jeg faktisk sett de julekalendrene jeg har hat planer om og se. Julefergå, The Julekalender og Jul i svingen. Så sykt morsomt at de snakker spansk i Julefergå! Det hadde jeg faktisk ikke trodd, og det er så dårlig skuespill at det er morsomt å se på. Ikke rart den ikke har blitt sendt på tv på 18 år! 

Har også fått gjordt unna litt julebakst. En liten posjon brune pinner og noen havreflan. Hadde aldri laget havreflan før, har alltid trodd de var vanselige å lage, men de er jo kjempe enkle å bare slenge sammen. Tar litt tid med steking da, men det er verdt det! Nå skal jeg gjøre noe matte lekser, håper dere har hatt en fin dag!

 

Hva har du gjordt i dag?


Desember

Endelig, bare 24 dager til Jul! Åee så jeg gleder meg. Har allerede fått i meg noe etterlengtet julebrus, føler meg flink som av prinsipp ikke har drukket det før nå. Gikk glipp av julekalendrene på TV da, men de går vell i reprise i morgen. Jeg har vert hos Kristoffer i Skien i dag, etter å ha vert på koseig julebord sammen med jobben hans i går kveld. Vi spiste tapas der, jeg viste ikke at det var vanelig julebord mat, men igjen, det er et treningsenter så sunne retter som tapas er kanskje bedre enn masse ribbefett og poteter... Maten var i hvertfall kjempegod! Gikk og forsynte meg til jeg nesten ble flau. Tok noen få bilder, men maten må jeg si tok det meste av oppmerksomheten min.

 Har dere vert på julebord i helga?

T.G.I.F

Heisann!

Nå ligger jeg klar for å sove, god og mett. Etter vi hadde vært å skutt i dag (noe som ikke gikk så bra som ønsket, så det snakker vi ikke om...) reise vi, jeg, Taran, kjæresten til pappa; Inger og pappa ut for å finne en plass for å få i oss noe mat. Vi endte på Friday's og de har faktisk skikkelig god mat der! Visste at det var mange som spiste der forde "alle andre" gjorde det. Men maten var veldig god, og de som jobbet der var veldig koselige. 

Dette er da Inger og faren min. Jeg og Taran delte en tallerken med spareribs, forde vi ikke var så veldig sultne. Skikkelig godt, men skikkelig grisete!
 

Og så fikk vi dessert da! Jeg hadde vanileiskrem med sjokolade og karamellsaus. Mmmm. Men fikk smake på det de andre spiste også da, godtemomsen som jeg er. Dette var da kelneren vår. Inger hadde det veldig morsomt med å få han til å ta bilde sammen med oss, men det litt gøy også da. Å kunne være helt turist! Tenkte jeg skulle gjøre det hjemme en gang, bare ta med meg kameraet og ta bilder av alt jeg så, sånn som kineserene. Lage et inlegg om det og bare ha det skikkelgi gøy med det. Måtte nesten tatt med meg en vennine, men tar jeg med Sara så blir ingenting flaut lenger så det er jo en ide!

 

 

 Hva har du gjordt i dag?

♥ Har du spist på Friday's før? Hva er din mening?

 Nå er jeg i Oslo!

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg på hotell i Oslo, skal ut av døra igjen om 30 min. Er nemmelig her for å skyte stevner. Tenkte jeg skulle vise hotell rommet mitt som jeg deler med min lillesøster. Pappa holdt forresten på å få oss drept hadde han kjørt litt senere. Bygdefolk er nemmelig ikke så vandt med trikk og lignenede så vi kjørte inn i en "innkjøring forbudt" gate der trikken gikk, og hadde vi vært litt treigere rundt en sving hadde vi søren meg gått rett i den! Føltes litt uvirkelig igrunn. Men nå må jeg i dusjen så vi blogges ♥

 

 

Pannekake-tirsdag

God kveld! 

I morgen skal jeg på skolen igjen, langhelgen kunne godt vart liiiitt lengre. Og kjemiprøve i mårra er egentlig ganske demotiverende. På den lyse siden fikk jeg bestemme middag i dag, og da ble det pannekaker på menyen. Mmmm, av og til er pannekaker bare så godt! Så når vi kom tilbake fra skytetreninga i kveld hadde Inger diska opp med tre forskjellige typer pannekaker, bananpannekaker, blåbærpannekaker og fleskepannekaker! Så i kveld har jegg sittet god og mett mens vi har sett film. Men nå tar jeg kvleden.


Hva har du gjordt i dag?

Langhelg

Heisann! I dag og i morgen har jeg planleggingsdager, det betyr to dager fri! Kjempedeilig å tenke på helt til jeg kommer på at jeg har kjemiprøve på onsdag så jeg burde vell begynne å lese til den... Kan virkelig ikke si at det frister for øyeblikket. Jeg har kjemopevondt i hodet og den forige prøva gikk det ikke fult så bra på, så har ikke så mye motivasjon...

I dag reiste forresten Kristoffer hjem, litt trist som alltid. Fikk heller ikkje gått tur som dere sikkert merket, så har vert null trim på meg denne helgen også. Jaja. Ny dag i morgen. Har sett litt på serier i dag og vert til stranna for å handle, lagne meg også salat. Mmm. Men nå må jeg nesten begynne å lese, så ønsk meg lykke til ♥


Slik har jeg sett ut i dag. Alle de andre koseklærne mine er til vask så derfor ble det treningstights sånn at jeg bare kan løpe av gårde når jeg føler for det! *er som regel aldri*

Ha en fortsatt fin mandag! ♥

Sokker: mammas gamle, tights 2XU og genseren er fra Kappahl

 

 Hva har du gjordt i dag? 

Frokost på en søndag

God morgen ♥

Det ble ikke noe gåtur på meg i går, men fikk sett ferdig the Vampire Diaries sesong 3 da før vi gikk å la oss. I dag har jeg blitt lovet en gåtur i det fine været! Det er så nydelig, gleder meg allerede. Skal ta med kameraet i håp om noen pene bilder, så vent i spenning. Har forresten bakt horn til frokost i dag, derfor vi ikke skal spise før nå. Men nå er jeg veldig sulten så dere får høre fra meg senere!

♥ Hva har din frokost bestått av?

Bursdagsfeiring

God lørdag folkens!

I går feiret jeg bursdagen min sammen med venninene mine. Det var ikke alle som kunne komme, men koselig hadde vi det fordeom. Vi spsite natchos og snakket sammen og jeg fikk kjempemange fine gaver! For noen herlige venner jeg har. To av dem sov over noe som var kjempegøy, for jeg har egentlig ikke vært så mye med bare dem alene, men det er definitivt noe som kan gjøres igjen! Selv om jeg og Cathrine skal sove lenger enn åtte neste gang.. Planen var å se fil men vi endte opp med å ha pandoras eske, noe som gikk ganske vilt for seg igrunn. Janne måtte desverre reise hjem tidlig, hun reiste før vi ble ferdige med alle spørsmåla, og noen av de som var til henne hadd vært gøy å få høre svaret på. haha. Vii voknet jo så tidlig til morgenen i dag, og det eg egentlig helt greit for meg, jeg klarer ikke sløse bort dagen ved å sove lenge, uansett når jeg legger meg. Så vi fikk god tid til å bare ligge å snakke før vi lagde en skikkelig god frokost. Lagde eggehakk, rundstykker og kakao. ♥ mmm ♥. Som vi koste oss med når vi så på film.
Måtte bare legge ut det siste her.. HAHANå går solen snart ned og klokka har akkurat passert to, kjenner jeg blir litt deprimert av tanken, ville gå tur med kjæresten min som jeg parkerte hos søskenbarnet mitt i natt. Men vi får se da, kanskje jeg får dratt han ut en tur når han kommer etterpå, hvis ikke blir det vell litt mer kakao og serie eller film titting på meg i dag.

20.november.2013

JEG HAR BURSDAG♥

Hei kjære lesere! I dag blir jeg 17 år. Det føles ikke sånn da, føler meg fortsatt som en bitte liten drittunge med dårlig humor og jeg oppføfer meg kanskje også som en til tider. I dag skal jeg ta bussen til Skien etter skolen for å være med mine søte venniner og kjæresten min på Hunger Games! Har gledet meg så utrolig mye til at den skulle komme ut, så dette blir morsomt. Jeg skal også sove det til i morgen så håper jeg rekker bussen tilbake til Bø denne gangen, hvis ikke kommer det til å gå hardt utover nynorsktentamenen min, noe som ikke er veldig sterkt ønsket. 

g7klRiHEFgg7kx-KHEFu
Selfie fra før jeg gikk til toget i dag til morgenen og muffinsene Mariemor bakte til meg ♥
Hva skal du i dag?So awkward!


Hei! Disse her er så morsome! Man føler seg så igjen i dem så jeg klarer ikke annet enn å le. Litt iriterende når biologi timen din går til å lese teenager posts, men de er så morsome så klarer rett og slett ikke holde meg unna... Som sagt har vi biologi for øyblikket om formaring hos planter, det vi snart skal ha om mose. Jeeey, haha. Jaja, disse er i hvertfall gøy. Hva syns du om slike bilder? Kjenner du deg igjen i dem? ♥

Jay me!

Heisann! Jeg er endelig tilbake igjen etter en trolig slitsom uke med alt for masse innleveringer og prøver. Kom til et punkt der jeg ikke gjorde annet enn skolearbeid hele uka. Denne uka er deg også mye å gjøre, men tar meg tid til noen innlegg framover. 

I dag er siste dagen før mamma reiser ut på jobb, så derfor feiret vi 17 års dagen min i dag, sånn at hun fikk feiret litt med meg og! Vi har spist god middag, og jeg har fått gave og min søte lillesøster har laget skillingsboller til meg♥ Blir så glad av sånnt. Jeg og Taran har brukt dagen til å se på the Vampire Diaries, så nå blir det hstorielesing til jeg legger meg... Har prøve til fredagen, så har egentlig god tid til å lese, men onsdag og torsdag er fullbokket så da må man lese på mandager.. haha, overlever nok! 

 

Var forresten på svanesjøen på ibsenhuset i går kveld. Utrolig morsomt å få sett en ordentlig ballett, selv om det ikke var så bra som jeg hadde forestilt meg..
Drittlei lekser

Hei!

Haha, ja sen blogging så dere skjøner kanskje greia med overskriften? Men skal ikke klage mer enn dette da.. Dagen i dag har jeg brukt på lekser og innlevering i norsk. Var en tur i Skien etter skolen og var med kjæresten min en stund mens mamma ordnet noen greier. Utenom det har jeg ikke gjordt noe serlig i dag. Lagde wok til middag, nammm. Og så har jeg muligens funnet ballkjolen min, men sliter enda siden det skal være et maskerade ball og jeg ikke har funnet meg en maske enda. Så har dere forslag til hvor man får tak i pene masker er det bare å komme med dem!


Har også kjøpt meg nytt mobildeksel i dag, rent og enkelt. Har hatt lyst på en sånn til å ha kort og sånn i lenge, er nemmelig veldig mye flinkere til å passe på mobilen min enn jeg til å passe på lommeboka. Så å kunne slå to fluer i en smekk er jo kjempe kjekt, men har ikke funnet noen jeg likte før nå. Helt enkel, og ganske så fornøyd i grunn. Den er hvit så det passer mobilen min. 

 Hva har du gjordt i dag?

♥ Likte du mobildekselet?

Første innendørsstevne!

God kveld!

Dagen i dag har vært hektisk, derfor så sen blogging. Jeg begynnte med å ta sol før jeg gikk for å trene i en time, før jeg måtte hjem og dusje og spise middag på en halv time! Og jeg greide det på 15! stolt av megslev på grunn av det. Så reiste vi til Skien på årets første stevne i innendørskarusellen. Det er en rekke skytterstevner der de fire beste teller, og den som har mest poeng sammenlagt med sine fire beste stevner vinner. Tror det gjelder for et ganske stort område. Det er ganske mange skytterlag som er med i allefall. 

Hvertfall mitt stevne gikk ikke så bra.. Selv om jeg har en vane med å begynne ganske dårlig, ehe. Jeg fikk 243 poeng av 250 mulige, ikke noen ting og skryte av. Når jeg kom hjem ventet matteboka på meg, ikke alltid like koselig, but shit must be done! Så i mårra har jeg matteprøve, noe jeg ikke er klar for i det hele tatt. Så gjennom stoffet igjen nå og det er gresk for meg. Og jeg som egentlig er flink i matte... 


 Ønsk meg lykke til folkens!

♥ Hva har du gjordt i dag?

Stikkord:

10 ting du kanskje ikke visste om meg

1. Jeg er kjempeglad i dyr, og vurderer å utdanne meg som viltdyrlege i utlandet.

2. Jeg er en ordentilig badenymfe. 

3. Da jeg var rundt 7år gammen fant jeg ut at det var en god ide å klippe håret mitt selv. Som på den tiden rakk meg ned til rumpa, med krøller i enden og var platinablondt..

4. Jeg har ikke penger til å gå i de klærne jeg ønsker, gleder meg til jeg får egen inntekt til å kaste bort på klær!

5. Favorittseriene mine er Sex and the city, The Vamire Diary og How i met your mother.

6. Jeg liker ikke klær eller bygninger som er sånn knall orange farge, æsj.

7. Jeg har bursdag om 17 dager!

8. Jeg skulle ønske det var "lov" for jenter å gå uten bh offentlig. Det er så deilig å kunne gå uten.

9. Jeg er avhengig av Tumblr...

10. Jeg og kjæresten min har vært sammen i et or og nesten en måned.

 

 

♥ Noe du ikke visste?

♥ Noe du lurer på?

 

 

Gratulerer med dagen mamma

God kveld!

Kvleden min har vert kjempekoselig. Mamma fyller som sagt år i dag og holdt et lite selskap sammen med tanta, bestemor, Gunn og to av mine søskenbarn. Vi åt pinnekjøtt til middag og så hadde mamma og Taran baka ostekake og brownies til dessert. Jeg og Taran ga henne noe lys greier og to store bokser med te. Hun fikk en klokke av tanta og et smykke av Gunn. Alt i alt var det en ganske vellykket kveld, nå sitter jeg og lillesøster og koser oss med lørdagsgodt og Sex and the city serier mens mamma og tanta storkoser seg med barndomsvideoer fra de var små. Jeg tok litt bilder som jeg vil dele med dere.
 Hva har du gjordt i dag?

 

Stikkord:
Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits