Syk så syk

Hei, jeg er fortsatt i en ganske så dårlig form. Men siden jeg har vært så fraværende har jeg lyst til å dele noen av bildene jeg har tatt i dag med dere, for jeg har faktisk tatt bilder! Har jo ikke gjordt stort i dag da, men så er jeg jo enda syk. Tenkte jeg skulle ta opp igjen 30 days challengen når jeg blir litt bedre, orker ikke tenke på å ha noe jeg MÅ gjøre for øyeblikket. Har praktisk talt spist opp en halv boks honning i dag, samt et tonn sjokolade og litervis med te! 

 

Leaves turning yellow


Heisann, jeg ligger fortsatt hjemme med feber. Derfor jeg ikke har blogget den siste tiden, har rett og slett ikke orket. Men i dag var formen litt bedre og siden det var så fint vær så kan man jo ikke sitte inne hele dagen. Derfor ble det noen bilder av et tre vi har i hagen, haha, men syns det var så fint å se på fra stuevinduet så da må det jo deles med dere!

 

♥ Hva syns du om bildene


Stikkord:

Trøtt i trynet

30 days challenge, day 11; Det siste du kjøpte deg 


Dette er da mitt siste innkjøp, bildet er tatt fra google forde jeg ikke har fikset det med kameraet enda... Er superfornøyd med denne baggen! Har hatt lyst på en slik en gnaske lenge nå, så da var det jo midt i blinken å skaffe seg en. Liker fargen på den veldig godt, har ikke vært helt fornøyd med de andre fargene på disse baggene, men denne var bare søt. 

Nå har jeg tenkt å legge meg. Torsdagen er den tyngste dagen i uka, rett og slett forde du har så mye heller lyst på helg. Kommer hjem fra skolen og bare krasjer på sofaen og blir der resten av kvelden, haha! Skal prøve å skaffe meg en god natt søvn i natt da så dere hører mer fra meg i morgen ♥

 

Hva har du gjordt i dag?

Today

30 days challenge, day 10; noe du gruer deg til

Heisann! Jeg må ærlig innrøme at det ikke er noe jeg gruer meg til for øyeblikket. I dag har jeg vert på besøk til min kjære vennine Janne sammen med Sara. Det var veldig koselig, lenge siden sist gang jeg har vært med henne. Hun hadde laget cookies av havregryn og banan til oss når vi kom, og heldigvis for meg var det bare jeg som likte dem! Mer til meg! Utover dette har det ikkje skjedd så veldig mye, har ikke funnet den blå kamera dingsen enda heller så kommer til å gå på innkjøp av en ny. 
My wishlist

30 days challenge, day 9; 10 ting du ønsker deg 

Daniel Wellington klokkeEt stativ og fjernkontroll til kameraet mitt


GoPro hero 3 kamera, black editionFlere Acne skjerf

 


Nike pro shorts 


Nike free run 3 


Sex and the city seriene


Denne søte genseren!Og disse bøkene av Khaled Hosseini

 

Hva ønsker du deg?

 

Bad hair day

30 days challenge, day 8; Hvordan ordner du håret ditt?

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke gjør noe for å ornde håret på morningen før jeg går på skolen, rett og slett forde jeg ikke har tid. Når jeg står opp setter jeg håret opp i en dott midt på hodet ov valser rundt i huset med den til jeg må løpe ut døra. Sånn ser jeg da vanlighvis ut med en gang jeg tar ut striket, og så rekker jeg som regel å børste det. Hvis ikke må jeg klare meg uten...


 Og så ender det gjerne med at det ser slik ut. 

 

Mini Anja

30 days challenge, day 7; et bilde av degselv for tre år sidenHadde litt lenger enn skulderkort hår, var faktisk veldig fornøyd med det bildet her når det ble tatt, haha. Det er rart å tenke tilbake på. Dette var før jeg hadde regulering, så som dere ser var ikke tennene mine av de peneste.. Når det gjelder gårsdagens challenge valgte jeg rett og slett å ikke blogge om, forde skrivebordsbakgrunnen min er den kjedeligse av alle forde jeg ikke vet hvordan man bytter den.. så det har bare vært et bilde av univærset som var på mac'en da jeg fikk den. 

Enda en liten ting er at jeg har klartå miste den lille dingsen som overfører bildene mie til pc'en.. Derfor blir det lite bilder på bloggen fram til jeg finner den, eller får skaffet meg en ny en. 

 

♥Hva syns du om bildet, har jeg forandret meg?


Stikkord:

Travel the world

30 days challenge, day 5: Noe du gleder deg til

Noe av det jeg gleder meg mest til her livet, er å få reise rundt å oppleve så mange forskjellige kuturer og land som mulig. Har så mange land jeg har lyst til å reise til! Frankrike, Australia, de fleste landene i Afrika, USA, Cuba.. Så så fort jeg er ferdig på skolen kommer mesteparten av tiden min til å gå til reising!


bildene er fra weheartit

 

Hva gleder du deg til?

Tv - serier

30 days challenge, day 4; Favoritt tv-serie(r)Bildene er tatt fra google

 

Heisann, dette er da mine favorittserer, men how i met your mother er desidert best! Går aldri lei den morsome gjengen, de er bare herlige. 

Hva er din favorittserie?

Money, money, money

30 days challenge, day 3: Lommeboken dinGod kveld ♥ 

Dagen i dag har vert ekstremt hektisk, derfor litt sen blogging. Challengen i dag var lommeboken min. Detter er den jeg bruker for tiden, den er egentlig ganske ny, fra Accessorize. Jeg syns den er kjempefin! Elsker mønsteret på den og at den har plas til så mye. 

 

Hva syns du? 

♥Hva har du gjordt i dag?

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits