Trick or treat

Hei hoppsann! Nå sitter jeg nydusjet i joggebukser og det føles herlig. I dag har jeg og Sara gått knask eller knep, selvfølgelig er man aldri for gammel. Vi brukte faktisk halvannen time på å få malt alt som skulle være blått, blått. Jeg var smurfine og Sara skulle være Mystique, men vi gikk for det meste som avatarer eller smurfer. Jeg fant vell egentlig ut at jeg ser bedre ut som blå, mye søtere, til og med ørene mine ble søte! Den egentlige planen vår var å kle oss ut og deretter gå innom noen hus på vei opp til sara for å se på film. Men siden vi først brukte så lang tid på å stelle oss ville vi jo vise oss litt fram så da brukte vi heller tre timer på det. Ærlig talt syns jeg vi ble kanske fine, og selv om vi ikke gikk til så mange hus fikk vi mer enn nok godteri i hvertfall!

 

 Har du gått knask eller knep i år?

Stikkord:

Supermat

God kveld i stova. 

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget men for de av dere som ikke vet, noe de fleste av dere sikkert ikke vet enda igrunn, er at jeg er veldig glad i å lage mat! Interessen har vokst med åra og gått fra å bake bare kaker og cookies, til å lage ordentlige middager og andre retter. Moren min har dessuten vert veldig opptatt av "supermat", noe som har gjordt at jeg legger veldig stor vekt på at maten skal være sunn. Selv har jeg ikke lest så mange av de bøkene mamma har kjøpt og jeg sier ikke at jeg bare spiser sunn mat, nei du skulle bare visst. Men når jeg får velge helt selv hva jeg skal lage og hvordan jeg skal lage det, så følger nok jeg og disse "supermat terms'a" en del. 

 

Mamma kom hjem her om dagen med enda en ny bok om supermat, og det fikk meg til å legge merke til hvor mange slike bøker vi egentlig har samlet opp. Selvfølgelig kunne vi vært flinkere til å bruke dem og det som står der, i hverdagen. Men jeg syns i bunn og grunn vi er ganske flinke!De nederste bøkene er de vi bruker mest. Vi har faktisk en helt egen liten rute i bokhylla der det bare står kokebøker og fakta bøker om mat... Jeg syns egentlig det føles skikkelig bra å lage mat som du vet er godt for deg! Gleder meg til å flytte hjemmefra så jeg kan lage meg akkurat den maten jeg har lyst på. Kommer forresten til å poste oppskrifter også etterhert. Men nå skal jeg dra for å trene, så dere må kose dere i kveld!
Stikkord:

Min sportGod kveld godtfolk. I dag har jeg brukt mesteparten av tiden min på lekser, men klarte å få inn en liten skytterøkt inne i alt dette skoelarbeidet. Sporten min. Utrolig deilig å få fyrt av noen skudd igjen! Er evigheter siden sist gang og det merkes på formen, poengsummene kunne gått vært litt høyere men det kommer seg nok. Pappa tok bildene av meg i dag og jeg ble ordentlig stolt når jeg så over bildene han hadde tatt for de var overrskende bra! Hadde ikke forventa noe lignende når jeg ga han kameraet og sa Her ta noen bilder. 

 

♥ Hva har dere gjordt i dag?

♥ Vet du hva DFS skyting er?

 

Helgen i bilder

iPhoto funker! Jaaaa, åe så deilig.

Denne helgen har jeg sammen med noen venniner og en haug andre, hatt premiere på en musikal vi har brukt sju måneder på å øve inn. Drangedal har nemmelig fått seg en egen kulturstue, Tokestua, som hadde åpning denne helga og det ble derfor satt opp en musikal i forbindelse med å feire dette. Det har vert en super helg med premiere på fredagen og i alt fem forestillinger som gikk på fredag, lørdag og søndag. Selv syns jeg det gikk veldig bra, men nervene kjentes godt på kroppen under premieren da vi stod klare bak scenen for å gå inn når Sound of music gjengen var ferdige. Familien min var å så på på fredagen og tok noen bilder av forestillingen som jeg har tenkt til å dele med dere, og så har jeg noen bilder fra søndagen backstage. 

Vi hadde utrag fra bla Mamma mia, Grease, Hair, Annie, Sound of music og Phantom of the opera. Dette er noen av bildene som ble tatt under premieren.

Så noen ikke fult så glamorøse bilder:Hadde med meg egen fotograf, min trofaste lille linselus.
Så gøy vi hadde det med det speilet! Skulle bare visst hvor lenge vi sleit med å få topp og bunn av hodet til å passe, som dere ser var ikke det alltid like lett.

For en herlig gjeng. Det har vert en utrolig mosom opplevelse å få delta på en sånn forestilling som denne! Bildene er ikke redigerte 

 

Har du vært med/ønsker å være med i en musikal noen gang? 

I så fall hvilken?

Stikkord:

Gir et lite vink

Heisann! Vet jeg ikke har blogget på en halv evighet, og det må jeg bare beklage. iPhoto henger seg nemmelig opp når jeg laster inn bilder og det gjør det litt vanskelig å få lastet opp noen. Men NÅ håper jeg virkelig at det ikke tuller seg til igjen, så skal prøve å laste opp de bildene jeg har tatt den siste tiden etterpå.

I skrivende stund sittr jeg å koser meg med en liten skål med godteri og et glass melk. Har hatt godtefri i fire uker nå, føler meg veldig flink! Mens jeg ser på nrk for en gangs skyld, men regner med at det snart blir litt sex and the city serie titting. Er så deilig med en frikeveld der jeg ikke har noe bestemt å gjøre!


Bildet er ikke fra idag

Hva har du gjordt i dag? 


Stikkord:

Liten oppdatering


Hei! i skrivende øyeblikk sitter jeg og ser på filmen "Eat, pray and love" med min mor og min søster. Den er i grunn gangske søt! Dagen i dag har gått til skolen og litt yoga men ellers har jeg hatt en lite produktivt dag. Gleder meg så til å bli helt ferdig med denne uken så jeg kan begynne på helga! Elgjakta begynner denne helga, så skal sitte på post med en kompis av pappa siden han først kommer hjem på tirsadag. 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits