T.G.I.F

Heisann!

Nå ligger jeg klar for å sove, god og mett. Etter vi hadde vært å skutt i dag (noe som ikke gikk så bra som ønsket, så det snakker vi ikke om...) reise vi, jeg, Taran, kjæresten til pappa; Inger og pappa ut for å finne en plass for å få i oss noe mat. Vi endte på Friday's og de har faktisk skikkelig god mat der! Visste at det var mange som spiste der forde "alle andre" gjorde det. Men maten var veldig god, og de som jobbet der var veldig koselige. 

Dette er da Inger og faren min. Jeg og Taran delte en tallerken med spareribs, forde vi ikke var så veldig sultne. Skikkelig godt, men skikkelig grisete!
 

Og så fikk vi dessert da! Jeg hadde vanileiskrem med sjokolade og karamellsaus. Mmmm. Men fikk smake på det de andre spiste også da, godtemomsen som jeg er. Dette var da kelneren vår. Inger hadde det veldig morsomt med å få han til å ta bilde sammen med oss, men det litt gøy også da. Å kunne være helt turist! Tenkte jeg skulle gjøre det hjemme en gang, bare ta med meg kameraet og ta bilder av alt jeg så, sånn som kineserene. Lage et inlegg om det og bare ha det skikkelgi gøy med det. Måtte nesten tatt med meg en vennine, men tar jeg med Sara så blir ingenting flaut lenger så det er jo en ide!

 

 

 Hva har du gjordt i dag?

♥ Har du spist på Friday's før? Hva er din mening?

 Nå er jeg i Oslo!

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg på hotell i Oslo, skal ut av døra igjen om 30 min. Er nemmelig her for å skyte stevner. Tenkte jeg skulle vise hotell rommet mitt som jeg deler med min lillesøster. Pappa holdt forresten på å få oss drept hadde han kjørt litt senere. Bygdefolk er nemmelig ikke så vandt med trikk og lignenede så vi kjørte inn i en "innkjøring forbudt" gate der trikken gikk, og hadde vi vært litt treigere rundt en sving hadde vi søren meg gått rett i den! Føltes litt uvirkelig igrunn. Men nå må jeg i dusjen så vi blogges ♥

 

 

Spørsmålsrunde

Tenkte å sette igang en spørsmålsrunde, så er det noe dere lurer på så er det bare å fyre løs!♥
Psykisk syk?

Rosa blogging er ikke min greie, har prøvd det en stund nå, og det er virkelig ikke meg. Derfor vil jeg gjøre dette på min måte. Jeg skal ikke bare skrive innleg som dette, men de kommer til å være litt mer "mer", hvis dere skjønner.

Noe jeg har tenkt på lenge, men egentlig ikke turt å snakke om forde det det kanskje er litt tabu? Det jeg tenker på er den psykiske helsen til ungdommene i dag. En ganske stor del av vennene mine sliter psykisk både av angst, spiseforstyrrelser, ting som har skjedd hjemme, dårlig selvtillit og dårlige selvbilder. Jeg er ingen lege så å kunne diagnosere hva de sliter med er vanskelig for meg, men det dekker vell noe.

Som ungdom så skjer det jo veldig mye utenom veldig mye skolearbeid, man finner ut hvem man vil være, hva man vil stå for og hva man vil gjøre i arbeidslivet. Man må også tilpasse seg voksenlivet med jobb, og noen hybelboere betaler reininger. Og selv om de voksne forventer at man skal oppføre seg som dem, blir vi behandlet som barn når vi gjør feil, feil det er viktig at vi lærer av. Noe som er veldig forvirrende! Det at alle barn og ungdommer har 24-timer tilgang til alt av massemedier, gjør det heller ikke lett å kunne unngå bilder av perfekte jenter og gutter som er tynne og muskelløse. Mange mener at det er bra at fler unge følger "Fit is the new skinny", selv hadde det motsatt effekt på meg. Jeg tenkte at "Nå som alle andre blir store og muskeløse, kan jo jeg bli tynn" men det skjedde jo ikke helt da. Selv om jeg begynnte å trene og spise sunt og av og til veldig lite. Selvbildet blir jo så og si kastet ut av vinduet når du innser at du ikke ser slik ut. Jeg sliter selv med en del av dette, men er det på grunn av hvordan samfunnet vårt har blitt? Man se bra ut, og presset bare i klassa mi av hvordan man se ut gjør at jeg gir opp bare ved tanken. Skolearbeidet var jeg klar over kom til å bli tyngre med åra, men syv "store" ting på en uke er mer en hva jeg sa ja til å bli med på altså. Og hadde det bare skjedd en uke, men når man har tre-fire store innleveringer/prøver/ect. hver uke! Man har jo ikke tid til å spise en gang. Nei jeg vet ikke hvorfor så mange fler unge sliter psykisk.

♥ Har du noen tanker om dette? 

Pannekake-tirsdag

God kveld! 

I morgen skal jeg på skolen igjen, langhelgen kunne godt vart liiiitt lengre. Og kjemiprøve i mårra er egentlig ganske demotiverende. På den lyse siden fikk jeg bestemme middag i dag, og da ble det pannekaker på menyen. Mmmm, av og til er pannekaker bare så godt! Så når vi kom tilbake fra skytetreninga i kveld hadde Inger diska opp med tre forskjellige typer pannekaker, bananpannekaker, blåbærpannekaker og fleskepannekaker! Så i kveld har jegg sittet god og mett mens vi har sett film. Men nå tar jeg kvleden.


Hva har du gjordt i dag?

Langhelg

Heisann! I dag og i morgen har jeg planleggingsdager, det betyr to dager fri! Kjempedeilig å tenke på helt til jeg kommer på at jeg har kjemiprøve på onsdag så jeg burde vell begynne å lese til den... Kan virkelig ikke si at det frister for øyeblikket. Jeg har kjemopevondt i hodet og den forige prøva gikk det ikke fult så bra på, så har ikke så mye motivasjon...

I dag reiste forresten Kristoffer hjem, litt trist som alltid. Fikk heller ikkje gått tur som dere sikkert merket, så har vert null trim på meg denne helgen også. Jaja. Ny dag i morgen. Har sett litt på serier i dag og vert til stranna for å handle, lagne meg også salat. Mmm. Men nå må jeg nesten begynne å lese, så ønsk meg lykke til ♥


Slik har jeg sett ut i dag. Alle de andre koseklærne mine er til vask så derfor ble det treningstights sånn at jeg bare kan løpe av gårde når jeg føler for det! *er som regel aldri*

Ha en fortsatt fin mandag! ♥

Sokker: mammas gamle, tights 2XU og genseren er fra Kappahl

 

 Hva har du gjordt i dag? 

Frokost på en søndag

God morgen ♥

Det ble ikke noe gåtur på meg i går, men fikk sett ferdig the Vampire Diaries sesong 3 da før vi gikk å la oss. I dag har jeg blitt lovet en gåtur i det fine været! Det er så nydelig, gleder meg allerede. Skal ta med kameraet i håp om noen pene bilder, så vent i spenning. Har forresten bakt horn til frokost i dag, derfor vi ikke skal spise før nå. Men nå er jeg veldig sulten så dere får høre fra meg senere!

♥ Hva har din frokost bestått av?

Bursdagsfeiring

God lørdag folkens!

I går feiret jeg bursdagen min sammen med venninene mine. Det var ikke alle som kunne komme, men koselig hadde vi det fordeom. Vi spsite natchos og snakket sammen og jeg fikk kjempemange fine gaver! For noen herlige venner jeg har. To av dem sov over noe som var kjempegøy, for jeg har egentlig ikke vært så mye med bare dem alene, men det er definitivt noe som kan gjøres igjen! Selv om jeg og Cathrine skal sove lenger enn åtte neste gang.. Planen var å se fil men vi endte opp med å ha pandoras eske, noe som gikk ganske vilt for seg igrunn. Janne måtte desverre reise hjem tidlig, hun reiste før vi ble ferdige med alle spørsmåla, og noen av de som var til henne hadd vært gøy å få høre svaret på. haha. Vii voknet jo så tidlig til morgenen i dag, og det eg egentlig helt greit for meg, jeg klarer ikke sløse bort dagen ved å sove lenge, uansett når jeg legger meg. Så vi fikk god tid til å bare ligge å snakke før vi lagde en skikkelig god frokost. Lagde eggehakk, rundstykker og kakao. ♥ mmm ♥. Som vi koste oss med når vi så på film.
Måtte bare legge ut det siste her.. HAHANå går solen snart ned og klokka har akkurat passert to, kjenner jeg blir litt deprimert av tanken, ville gå tur med kjæresten min som jeg parkerte hos søskenbarnet mitt i natt. Men vi får se da, kanskje jeg får dratt han ut en tur når han kommer etterpå, hvis ikke blir det vell litt mer kakao og serie eller film titting på meg i dag.

20.november.2013

JEG HAR BURSDAG♥

Hei kjære lesere! I dag blir jeg 17 år. Det føles ikke sånn da, føler meg fortsatt som en bitte liten drittunge med dårlig humor og jeg oppføfer meg kanskje også som en til tider. I dag skal jeg ta bussen til Skien etter skolen for å være med mine søte venniner og kjæresten min på Hunger Games! Har gledet meg så utrolig mye til at den skulle komme ut, så dette blir morsomt. Jeg skal også sove det til i morgen så håper jeg rekker bussen tilbake til Bø denne gangen, hvis ikke kommer det til å gå hardt utover nynorsktentamenen min, noe som ikke er veldig sterkt ønsket. 

g7klRiHEFgg7kx-KHEFu
Selfie fra før jeg gikk til toget i dag til morgenen og muffinsene Mariemor bakte til meg ♥
Hva skal du i dag?So awkward!


Hei! Disse her er så morsome! Man føler seg så igjen i dem så jeg klarer ikke annet enn å le. Litt iriterende når biologi timen din går til å lese teenager posts, men de er så morsome så klarer rett og slett ikke holde meg unna... Som sagt har vi biologi for øyblikket om formaring hos planter, det vi snart skal ha om mose. Jeeey, haha. Jaja, disse er i hvertfall gøy. Hva syns du om slike bilder? Kjenner du deg igjen i dem? ♥

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits