A cut above
Hei alle sammen ♥

Som jeg fortelte i går fikk jeg en 50mm linse til kameraet mitt i julegave, som jeg i dag prøvde ut ved å ta noen bilder. Jeg syns de ble veldig fine! Likte veldig godt at de ble "uskarpe" utenom fokuset i linsa og det ble veldig fin farge på bildene selv om jeg har redigert disse litt. 

Essien er forresten en av julegavene jeg ga til megselv i år. Den heter a cut above. 
Håper dere har hatt en fin dag i dag!

Hva syns du om bildene? 

Yesterday

God Jul! 

Håper alle har hatt en vell og bra overstått jul? Jeg hadde i hvertfall en veldig bra dag i går. Julesteminigen manglet en del da siden vi ikke hadde noe snø, er første gangen jeg har opplevd en jul uten snø så jeg kan huske. I dag reiser jeg til Skien til Kristoffer igjen. Men her er i hvertfall noen bilder fra i går ♥
Tatt på ferksen? Haha, ja jeg er litt for glad i godteri (spessielt sjokolade) og ja jeg leser "Fifty shades of Grey" så vet dere det. Morgnen så stort slett slik ut, frokost, askepott, slaskeklær, godteri og sofaen. Før det var tid for å stelle seg litt. 
Kvelden var veldig rolig. Hele julaften var det bare meg, mamma og Taran. Det er så merkelig men jeg spiser nesten ingenting til middag. To stykker pinnekjøtt, et sleiv med kålrotstappe og en bitte liten potet hver og vi klarer ikke mer! Mamma dampet to kilo pinnekjøtt, og vi har sikkert 1,8 igjen. Kan jo spise pinnekjøtt til neste år ;D Etter at pakkene var åpnet og desserten spist satt vi egentlig bare og sjekket ut gavene og så litt på film. Så det var alt i alt en veldig bra da, selv uten snøen. 

 


Av kjærten fikk jeg "Fotballfrues dagbok", et Sims 3 og et par kjempefine øredobber! Mamma ga meg en iPad Air, med inngravering der det stod "Anja Karine, Elsker deg Prinsessen min". Syns det var veldig søtt og omtenksomt. Og egentlig kjempekjekt for da vet jeg hvertfall at den er min! Av pappa og Inger fikk jeg blandt annet en 50mm linse. Så en del tid ble brukt på å sjekke ut den. The vamoire diaries sesong 4 og en del treningstøy. Fikk også mye annet fint. En bok jeg har ønsket meg veldig lenge, en del smykker og neglelakker, klær, gensere og våtter, og så lagde veninnen min Sara en egen "julepynt" til meg! Kjempemorsomt å få hjemelagde gaver, er så glad for alle gavene jeg fikk!♥

Hvordan har din jul vært? Fikk du noe du er fornøyd med?

Meet the girls of Norway

Hei alle sammen! 

Kom over denne igjen i dag. Det er en video av meg og noen av venninene mine fra en tur vi hadde i august i fjord. Det er bare en tullevideo, men vi øvde faktisk en del på de movesa, haha. Det var i hvertfall veldig morsomt å se den, hadde helt glemt at vi lagde den! F.v: Janne, meg, Birgit og Frida.

Har forresten begynt å se på Orange is the new black, og den er skikkelig bra! Jeg trooor den bare er på nettflix, men det går sikkert ann å laste den ned en eller annen vei. Den er i hverfall skikkelig bra og jeg angrer litt på at jeg lovte kjæresten min å bare se en episode i dag, slik at vi kunne se mer sammen i morgen... Får vell bare bite det i meg.

Ha en fin kveld videre ♥

Nye Nike


 Heisann!

Dette er bursdagsgaven jeg fikk av pappa og Inger, Nike free 5.0. Kjempefine og jeg trengte dem virkelig. Har bare ett par med joggesko, så disse er hjertelig velkomne :D

 

But, baby it's cold outside

 

Hei ♥

Tenkte jeg skulle spre litt julestemning i grunn. Nå sitter jeg på skolen, har to timer igjen før jeg må hjem og lese meg opp til mattetentamen i morgen! Hvordan har dagen deres vert så langt? 

Svar på spørsmålsrunda

Hei, vi har endelgi fått snå! Voknet av at brøytebilen lagde et fryktelig leven når den kjørte oppover og overfalt praktisk talt Kristoffer med gladnyheten. Hvertfall, tenkte jeg skulle svare på de to spørsmåla som jeg fikk. 

 

♥ Noen du ser opp til innenfor trening, matlaging eller skyting? Eventuelt noe annet?

Den personen jeg ser mest opp til når det gjelder trening og sunn mat er Taralynn McNitt. En amerikansk jente som driver bloggen undressedskeleton.tumblr.com. Hun gikk ned kjempemasse da hun ikke lenger orket å være overvektig, og nå deler hun de sunne oppskriftene sine og tips til trening gjennom bloggen. Når det gjelder skyting er det Taran jeg ser mest opp til. Hun er to år yngre enn meg og helt rå!

 Hva trener du?

Som cardio pleier jeg pleier å løpe, hvis ikke jeg sykler på den innesykkelen hjemme eller bruker elipse maskinen på treningssenteret. Styke er mest rumpe, armer og mage.


#spørsmål #questions

Julaften

Hei! I dag skal jeg feire "jul" med pappa og Inger siden de ikke skal være hjemme i jula, så da blir det pinnekjøtt og multekrem på meg senere i kveld. Vi har spart på en del da. Ikke noe tre nøtter til Askepott eller noe julegaver utenom den ene de vil jeg og Taran skal åpne i dag. Aner ikke hva det kan være. Gleder meg til det igrunn. Men vi spiste julefrokost da, med kakao og eggehakk! Det er så deilig. Og nå har vi laget konfekt, skal bake mintsjokolader etterpå og sette sammen og pynte pepperkakehuset vi bakte i går! :)


 

Dere skal få bilder fra kvleden litt senere, nå skal jeg sette igang med bakinga igjen. Ha en fin dag videre♥

 

Lights out

Nå er stømmen tilbake igjen. Å fy som det blåser! Skjelletet til party teltet har nesten komt seg helt på andre siden av verandaen! Jeg og Inger rakk å gjøre det ganske koselig med lys og sånn før strømmen kom tilbake. Nesten litt skummelt, med den vinden, men det gir seg nok snart sånn at det kan komme ordentlig med snø♥

 

Anja tipser - 10 ting for å komme i julestemning!

Okei, veldig mange blogger skriver slike innlegg om dagen. Men julen er min favoritt tid på året, med snø, kakao, filmer og lys! Så dette er vanlighvis det jeg pleier å gjøre for å komme i julestemning. 

♥ Julefilmer: å se julefilmer er en av de beste måtene å komme i julestemning. Å kunne lage seg en god kopp kakao og bare tulle seg inn i et teppe eller en tykk genser, og kose seg med Hjemme alene eller the santa clause er bare herlig.

Julekalender: Se på julekalenderene som går på tv! The julekalender som går på TV2 Zebra 19.30 er hysterisk morsom, og Jul i svingen, på NRK1 rundt 18.20 er det bare koselig å se på. De varer ikke så lenge, men bare små impulser med julekos får en til å komme i juelstemning.

Julekaker: Bak noe! Finn fram oppskriftene på favorittjulekakene dine og bak dem. Gjør de tmed familien din, eller vennene dine, eller gjør det alene. Koselig er det likevell hvis du liker å bake


 Kjøp og pakk inn gaver: Dette punktet sier kanskje seg selv. Men i hvertfall, gå til innkjøp av de gavene du skal gi denne julen og sett deg ned for å pakke det inn. Lag personlige navnelapper med søte bånd. Juleshopping får en uansett til å komme i julestemning. 

Juleverksted: Hold et juleverksted med de beste venninene dine! Dette er kjempemorsomt og du får ordentlig julestemning. Dere kan bake masse kaker, lage navnelapper og pepperkakehus. 

Filmkveld: Arranger en filmveld med venninene dine! Få alle sammen til å ta med seg noe julesnop eller bakver. Og se julefilmer. Dette går jo litt over i de andre tinga man kan gjøre, men det er koselig. 


Drikk noe varmt noe: Te, kakao, gløgg.. Alt varmt er godt! Lag noe til å drikke på mens du spiller spill med familien eller gå til innkjør av en termoskopp og ta med deg gløgg eller kakao på skolen.

Skøytedag eller akedag: Be vennene dine ut på isen (for deg som har det i nærheten) eller til å være med ut å ake. Ta med mat, marshmellows og kakao, og fyr bål og kos dere!

Gå tur: Kle på deg og gå ute i det fine snøværet! Jeg har ikke snø hjemme enda, noe som er kjempeteit. Men det er litt i Bø da, så får sett noen snøfnugg når jeg går på skolen.

Musikk: JULESANGER! Hør på dem. Det finnes så mange fine julesanger å høre på, jeg kommer i godt humør med en gang. På Spotify finnes det også en del med ferdiglagde spillelister som du kan høre på. 

 

Håper dette var litt til hjelp? Det er så mye gøy å finne på i jula. Selv ser jeg masse på film og har allerede kommet godt i gang med både spilleliste og julebaksten. Fortell meg hva dere syns. Håper dere har en fin dag videre! 

#christmas #jul #tips 

A great cup of warm milk
Hei kjære søte

Jeg har klart å bli syk, men humøret på topp likevell, neida. Men jeg skal få tomatsuppe da, så det går vell greit. Lagde meg dessuten varm melk med honning i, for den såre halsen min. Åee, det er godt det! Tok noen bilder, hva syns dere om dem? Er klar over at de er litt mørke, men syns det var litt kult.

Skal av sted på skytestevne litt senere. Skal prøve å slå den dronningen jeg var av en søster... Flaut å bli slått av lillesøstra si som akkurat har begynt å skyte kne, men hun er rå da. Så kan ikke si jeg ikke er stolt! Hadde forresten spansktentamen i dag. Hahah. Den gikk jo som det suste med hodepine, sår hals og en verkende rygg. Kanskje jeg skal bestikke Taran til å masere meg når hun kommer! 


 Har dere hatt tentamen i dag?

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits