Supermat

God kveld i stova. 

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget men for de av dere som ikke vet, noe de fleste av dere sikkert ikke vet enda igrunn, er at jeg er veldig glad i å lage mat! Interessen har vokst med åra og gått fra å bake bare kaker og cookies, til å lage ordentlige middager og andre retter. Moren min har dessuten vert veldig opptatt av "supermat", noe som har gjordt at jeg legger veldig stor vekt på at maten skal være sunn. Selv har jeg ikke lest så mange av de bøkene mamma har kjøpt og jeg sier ikke at jeg bare spiser sunn mat, nei du skulle bare visst. Men når jeg får velge helt selv hva jeg skal lage og hvordan jeg skal lage det, så følger nok jeg og disse "supermat terms'a" en del. 

 

Mamma kom hjem her om dagen med enda en ny bok om supermat, og det fikk meg til å legge merke til hvor mange slike bøker vi egentlig har samlet opp. Selvfølgelig kunne vi vært flinkere til å bruke dem og det som står der, i hverdagen. Men jeg syns i bunn og grunn vi er ganske flinke!De nederste bøkene er de vi bruker mest. Vi har faktisk en helt egen liten rute i bokhylla der det bare står kokebøker og fakta bøker om mat... Jeg syns egentlig det føles skikkelig bra å lage mat som du vet er godt for deg! Gleder meg til å flytte hjemmefra så jeg kan lage meg akkurat den maten jeg har lyst på. Kommer forresten til å poste oppskrifter også etterhert. Men nå skal jeg dra for å trene, så dere må kose dere i kveld!
Stikkord:
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits