Sad love songs

Heisann!

 

Disse sangene er så fine! Har fått helt dilla på dem, spessielt den øverste av Ashleigh Brown. Selv om jeg liker den av Sean Paul også veldig mye, det er vell kanskje favoritten av disse. Wrecking ball er jeg begynt å gå litt lei av, men gud, den er fin da!

I dag har jeg bare vært på skolen, ikkje skjedd noe stort. Og kvelden i dag kommer til å gå til lesing på fredagens biologiprøve. Heldighvis er det ikkje så mange kappitler vi skal ha om denne gangen, men det er jaggu nok å lese på! Skal se om jeg får postet et innleg til litt senere i dag. Kommer nok til å bli dritt lei av å lese om ikke så lenge, men vi får se. 

 

 Hva syns du?

♥ Hvem av dem liker du best?

Long skirtHei alle i hopas.

Her er dagens outfit, ganske avslappet og komfortabelt siden det er lørdag. Mamma har bursdag i dag så må nok pynte meg litt mer til middagen men ja, sånn ser jeg ut nå. Vi har fått besøk av bestemor, tante og hennes to yngste barn fra bergen. Dagen i dag har jeg brukt på å kjøpe mamma en bursdagsgave og tatt bilder av det søte fadderbarnet mitt. Er blitt litt syk så kommer til å bli en rolig kveld i deg og det er ganske deilig med tanke på at det er den første helgen på evigheter at jeg ikke har noe bestemt å gjøre (utenom å øve til matteprøve). Kunne faktisk bare ligge i senga og slappe av. Selv om jeg vokna hver gang noen skulle på do eller la seg eller stod opp siden jeg måtte ligge i gangen.

Skjørt fra H&M, Genseren er en av mammas gamle vet ikke hvor den er fra men det står Laura Berlucchi på lappen i nakken, bete tilhører en kjole fra Carlings.

 

 Hva syns du om antrekket?

♥ Hva har du gjordt i dag?

Stikkord:
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits