Skyting i et lite bildedryss


Hei søte♥

Nå sitter jeg i sofaen på rommet mitt, og nyter en kopp kaffe med melk og radioen på full guffe. Deilig å få slappet litt av etter de fullførte skytestevnene vi stod så tidlig opp for å skyte i dag. Over er et lite bildedryss fra dagen, godt å begynne så smått ute igjen selv om det ikke ble de beste resultatene. Jeg hadde 326 poeng på det første stevnet og så gikk det en del bedre, hele ti poeng bedre faktisk, på det andre stevnet. Så det er jeg godt fornøyd med! 

 

Q: Hva har dere gjort i dag?

#skyting #anjakarine 

 

Min sportGod kveld godtfolk. I dag har jeg brukt mesteparten av tiden min på lekser, men klarte å få inn en liten skytterøkt inne i alt dette skoelarbeidet. Sporten min. Utrolig deilig å få fyrt av noen skudd igjen! Er evigheter siden sist gang og det merkes på formen, poengsummene kunne gått vært litt høyere men det kommer seg nok. Pappa tok bildene av meg i dag og jeg ble ordentlig stolt når jeg så over bildene han hadde tatt for de var overrskende bra! Hadde ikke forventa noe lignende når jeg ga han kameraet og sa Her ta noen bilder. 

 

♥ Hva har dere gjordt i dag?

♥ Vet du hva DFS skyting er?

 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits