Treningsmotivasjon

Hej alle i hoppast.

Motivasjonen til å trene er på bunnen av en bølgedal for øyeblikket, og jeg drukner i lekser som jeg egentig kunne klart meg uten. Men jeg vil trene, jeg trenger bare litt motivasjon! Derfor skal jeg ta bilder av megselv i bikini senere i dag, og så skal jeg ta nye bilder om tre måneder. Det vil si at 10 mai så skal dere få se dem!

Jeg skal legge meg i hardtrening from til da og bare spise sunt. Det kommer til å bli vanskelig, men jeg vet jeg kan gjøre det fordi det er det jeg virkelig vil. Maten skal som sagt være sunn og jeg skal være flink til å huske på å spise i moderasjon, det er jo dessuten 80% kosthold og 20% trening, så kosten er viktig. 

dE4z8XHEJvcoXhK7nEMOdrGIMmnEJ3eC2xlqHEL1

Grunnen til at jeg velger tre måneder er rett og slett fordi jeg ikke regner med at jeg har fått noe særlig framgang etter bare en måned. Og det hadde vært flaut å ikke ha forandra seg noe serlig i det hele tatt. Men vi får se da om det gjør noe forskjell. Håper dere syns det høres litt spennende ut i hvertfall! Jeg klarer nesten ikke vente med å få startet. 

Følg meg på Instagram HER, kommer til å være flinkere til oppdatere om hvordan treningen går der enn på bloggen. 

 

Hva syns du?


#goingfit #anjakarine #fitgirl

 

 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Anja Karine Bjørnsen, jeg er en 17 år gammel jente fra Drangedal som interreserer med for skyting, trening og å lage mat. Drømmen min er å få oppleve verden. Og dette er mitt liv, upyntet.Kontakt

anja-kb@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits